KÜSI NÕU VALGUSTUSE SPETSIALISTILT

Valgustus köögikappide all

saagu valgus 29.05.2011 13:14

Kas keegi oskab nõu anda, kuidas on parem uute köögikappidele alla seina panna valgustid. Mul on uute elektrikaablite vahetamise käigus jäetud seina ühte äärde vaid kaabel. Kuid kuidas seda veetakse tulevikus edasi valgustiteks kappide alla ja kas üldse saab vedada, ehk annate nõu. Ei soovi, et hiljem peale maalritööde lõpetamist ja köögimööbli tellimist on vaja puhtasse seina veel freesida, seetõttu tahaksin juba varakult elektritöödel eeltööd ära teha.

Tsiteeri

priit 30.05.2011 11:36

kui kinnitad seina siis on päris tublisti enne vaja kõik välja mõõta. (kappide mõõdud, kõrgused ja ka see et silmale hiljem ilus jääks) Päris kõva cm mäng et pärast ümber ei pea tegema. kui kinnitad kapi alumisse serva siis on tibakene lihtsam. saad soone lasta teha kapi põhja tagumisse seina. Oleneb palju sul seal valgusteid on aga juhe võiks olla suht peenike et nad ära mahuksid.
Terv,
Priit

Tsiteeri

saagu valgus 31.05.2011 17:37

Aitäh Priit asjaliku nõuande eest.
Ilusat suve ja palju päikest..

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.