KÜSI NÕU VALGUSTUSE SPETSIALISTILT

Köögi töötasapinna valgustus (led riba)

mari 31.07.2011 01:05

Millist valgusetemperatuuri kasutada köögis töötasapinna kohal kappide all, kas külma või sooja? Köök külmades toonides, kapiuksed ja töötasapind valged, töötasapinna tagune- valge klaas, moderne. Kas ülejäänud korteri dekoratiivvalgustus (temperatuur) peaks köögi omaga ühtima.

Tsiteeri

Valgusmaania 01.08.2011 14:41

Tere,
Tuleks lähtuda sellest, millist valgust Te ülejäänud korteri valgustites eelistate, töötasapinna valgus võiks olla sama värvitemperatuuriga. Kuid antud kirjeldusele võiks paremini sobida 4000K, ehk külmem valgus.
Tervitades,
Valgusmaania

Tsiteeri

mari 01.08.2011 18:53

Ongi täielik dilemma :))) Üldvalgus on hõõglamp (soe). Köögi töötasapinna ja dekor. valgus lahtine. Samas külm valgus teeb olemise klaariks kuid pikas perspektiivis väsitab. Soe valgus on ikkagi jälle parem silmale ja olemisele. Jääb katse-eksitus meetod (lühikese riba proovimisega). Kui mahti saan panen ka pildid ülesse siia.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.