KÜSI NÕU VALGUSTUSE SPETSIALISTILT

Valgustus graafilise disaini stuudiosse

Juhani 08.12.2011 03:55

Tere,

Palun abi valgustite leidmisel/komplekteerimisel kodusesse graafilise disaini stuudiosse. Kuigi olen sobivad valgusallikad tõenäoliselt välja valinud, olen hädas just neile sobivate valgustite leidmisel.

Nimelt sooviksin paigaldada oma töölaua kohale kaks Radium Megablue RJLS 50W / 12V / GU5.3 halogeen lampi, nii et valgusjuga langeks arvuti monitorist mööda otse töölauale (monitorist diagonaalis ette ja mõlemale poole külgedele). Kuna aga need valgusallikad on 12 voldised ja GU5.3 sokliga, siis pole suutnud leida neile sobivaid valgusteid, eriti kuna tahaksin, et valgustitel oleks piisavalt sügav reflektor, et valgus ei hakkaks otse pirnist silma paistma, et valgustite asetust saaks reguleerida, ja et valgusteid oleks ka võimalik hämardada. Arvatavasti peaksid need valgustid olema kas laualambid või ripplambid laest.

Seega soovikski küsida, et kas selliseid valguseid on ehk kuskil ka juba valmis kujul saadaval, ja kui mitte, siis kuidas need ise komplekteerida? Eriti vajaksin abi korrektse trafo, valgustite pesade ja hämardi valimisel. Ise kokkupanemisel olen mõelnud ka kahe laualambi soetamisele, millel siis pesad ära vahetada ja trafo ja dimmerid juurde lisada. Kas selline variant oleks mõeldav?

Lisan kirjale kaasa ka paar pilti tööjaamadest, kus on valgustid umbes sedasi paigaldatud, nagu plaanin seda isegi teha.

Ette tänades,
Juhani Juurik

Tsiteeri

Mart Raidaru 06.05.2014 10:43

Hea küsija, vabandame, et Teie küsimused ei ole õigeaegselt vastuseid saanud.

Tere Juhani

Kas valgustusmure lahendatud? Kui ei, siis võtke ühendust, et saaksin mõned aspektid üle täpsustada.

Tervitades,
Mart

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.