KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

tööpina tagune sein

rauno 26.04.2009 13:00

tere!
mureks köögis tööpinna tagune sein, tamme tööpind ja punakat tooni kapp ülal. kõik on väga ilus aga seinaosa kuidagi jube tühi. sooviks sinna seina midagi lihtsalt paigaldatavat ja huvitavat plaati/paneeli.
kuskilt kõrvu jäänud et on võimalik panna mingisugust klaasist paneel(disainitud), seda aga ma ei ole kuskil näinud ega oska ka otsida. või soovitatakse selleks otstarbeks ikka keraamilist plaati?

tänud,
rauno

Tsiteeri

kalev 26.04.2009 16:58

http://www.tplast.ee/ müüakse disainplaste

Tsiteeri

Klaasprojekt OÜ 28.04.2009 09:37

Tere,

Meie kodulehelt leiate ka näidised, klaasist tagaseinaga.

www.klaasprojekt.ee

Lugupidamisega.

Tsiteeri

Tiina Leesmaa 01.05.2009 23:07

Tere Rauno!
Üks lahendus oleks tellida vajalikus mõõdus digitaalprindis Teie valitud foto, mis sobiks olemasoleva köögi mööbliga, liimida see seinale ja peale paigaldada klaas. Tellida saab portaalis www.minuruloo.ee
Foto saate kas valida oma tehtud fotodest, kui olete õnnelik digikaamera omanik, võib valida ka meie fotogaleriist. Kui ei õnnestu leida sobilik foto, saatke meile foto enda köögist ja meie kunstnik üritab leida lahenduse. Edu!
Tiina

Tsiteeri

Köögi tagaseinad 17.09.2014 11:34

Eks köögimööbli puhul on üsna oluline disainielement ka köögi tagasein. Peamiselt kasutatakse seal laminaadist tagaseina, karastatud klaasi (nii värvitud kui fotoklaas või siis fototapeeti, mis on kaetud klaasiga) või siis hoopis disainplasti.
Eks kõige odavam variant on lihtsalt värvitud köögimööbli tagasein, aga kindlasti, kui köögimööbli valmistamine on juba kord ette võetud ja eelarve seda lubab võiks eelistada lihtsalt värvitud seinale mõnda eelpool nimetatud variantidest.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.