KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

köögimööbel

Kati 21.09.2009 10:27

tere

plaanin hakata köögimööblit tellima endale. sooviksin teada, kas erinevates köögimööbli salongides pakutavate materjalidel-melamiinil/dekoorustel ja laminaadil võib olla vahe sees- mida jälgida materjalide valiku tegemisel?

jään vastust ootama. aitäh

Tsiteeri

Regiina Jõhvikas 21.09.2009 11:45

Tere,

materjalidel vahet kindlasti pole, kui on materjali valikus melamiin ja laminaat, siis on erinevates kauplustes materjal ikka sama, tooni ja dekooride valik võib kindlasti kaupluste kauppa olla erinev.
Oluline on alustada sellest, kas kõige tähtsamaks peetakse hinda, siis tule valida odavam materjal nagu melamiin aga pidada oluliseks, et servad oleks ääristatud kindlasti 2mm ABS kandiga, mitte melamiin kandiga, kuna see ei pea vastu. Laminaat on tugevam kindlasti aga pisut kallim, samas jällegi laiad dekoorivalikud, näiteks meil ca 200 erinevat.


Tervitades,
Regiina
www.moobel.ee

Tsiteeri

Vaidlen vastu 01.10.2009 08:46

Melamiini ja laminaadi kvaliteedierinevused on ikka tohutud erinevate tootjate vahel võrreldes.Nii,et lugupeetud mööblimüüja-harige ennast pisut.Klienti saab 1x lollitada korralikult.

Tsiteeri

Duo-Line 02.10.2009 16:53

Me pakume suurimat materjali valikut Eestis ja väga laias hinnaskaalas. Melamiinid on pärit Saksamaalt, Austriast, Itaaliast, Poolast, Tsehhist , Eestist. Kõige odavamad oleme me siiski välja üritanud jätta kuna lõpptulemus ei ole päris see mis ühes köögis peaks olema. Pakume karkassi 18mm paksusena mis mõjub soliidsemalt kui õhem plaat.
Tööpinna kohapealt tuleb kindlasti jälgida plastiku vastupidavust, sest hetkel proovitakse müüa odavat keskksurve laminaati mis ei ole nii vastupidav kuumusele ja kasutamisele kui korralik kõrgsurve laminaat.
Furnituuri valides ka kindlasti mitte langeda odavuse ohvriks, sest köök ei ole väike investeering ja kahju küll kui odav ost aasta-paari pärast kalliks muutub. Üritatakse palju pakkuda odavamat pehmest materjalist furnituuri.

Tsiteeri

maiu 26.05.2010 09:15

Ärge kuulake tootjaid. Nad mustavad kõike peale enda toodangu.
Olen aastaid mööbli tootjatele plaati müünud. Kõik nad ostavad oma materjali paarilt erinevalt
tootjalt (ka siis kui ise maale toovad). On paar kõrge kvaliteediga plaaditehast ja teised kõiguvad kõik
ühe pulga peal.
Ajada segadusse kliente kellel on niigi mõistatus erinevatel materjalidel vahet teha ei ole.

Mööbli kvaliteet oleneb tootja aususest ja töö kvaliteedist.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.