KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

soovin meist. ise lükandust?

marju 16.11.2009 23:17

Olen algaja. Soovin meisterdada ust seinaorvule2,4*1,5. Kust osta Tallinnast neid metallvidinaid ja mis materjali kasutada uksena, et ta suurele kasutamisele ikka vastu peaks .Mida tuleks meelespidada, et asi untsu éi läheks. >|

Tsiteeri

JÜRI 21.11.2009 16:14

Kui pole sellise asjaga kogemust,ei soovita niisama proovima hakata.Küsimusest on näha,et sa ei kujuta isegi ette mis materjalist ja kust võiks saada siinid,kinnitused jne.Et untsu ei läheks,lase see töö asjatundjatel ära teha,tuleb lõppkokkuvõttes odavam - kui oma tehtud vigu ümber tegema hakata.

Tsiteeri

marju 27.11.2009 23:32

Aitäh soovituse eest. Ma olen küll võhik, kuid mul on abilised, kes õpivad TALLINNA TPI-s. Kuid nemad ei ole ka teinud, kuid küll nad hakkama saavad, kui on veidi juhtnööre ja ohtusid ära märgitud. Praegu ei ole enam ka endised ajad, et muudkui tellid ja maksad. Meil läks issi aprillis inglite juurde ja nüüd peame kõigega ise hakkama saama.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.