KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

Musta velvet diivani puhastamine

Ketlin 04.05.2010 11:43

Tere,

soetasin umbes 4 kuud tagasi musta velvetist diivani. Mingi hetk aeti ikkagi midagi peale ning hakkasin puhastama. Puhastasin tavalise mustatele riietele mõeldud pesuvahendiga, kui tundub, et kas küürisin värvi maha või pole ma vahendit korralikult välja loputanud. Kangas on nüüd osaliselt heledate laikudega ning väga inetu. Uurin, kuidas peaks musta velvetist diivanit puhastama ning kas on olemas mingisuguseid tekstiili-värve vms, millega need heledad laigud ära saada. Võimalik, et hõõrusin lihtsalt harjaga karva maha...:S

Oleksin väga tänulik nõuande eest,

Ketlin

Tsiteeri

Regiina Jõhvikas 04.05.2010 11:45

Tere,

soovitan Teil küsida firmast Borg OÜ, kristel@borg.ee. Nemad otseselt tegelevad pehmemööbli tootmisega ja usun, et oskavad Teile soovitada.

Tervitades,
Regiina

Tsiteeri

parimvahend 24.05.2010 22:19

Ära osta igasugust jama poest. vaata www. leathermaster.ee kodukale , seal korralikud vahendid olemas.
Iga kangaste jaoks.

Tsiteeri

Raul 03.11.2010 21:21

Borg OÜ on tõesti mööblitootja nagu ka www.sofos.ee. Puhastusvahendeid võiksid aga küsida näiteks Nevotex'ist (www.nevotex.ee) - neil üht-teist riiulis olemas :)

Tsiteeri

leathermaster 14.02.2011 16:08

Saadaval kvaliteetsed puhastusvahendid nii tekstiilile kui ka nahale-
www.leathermaster.ee

Tsiteeri

Teadja 07.04.2011 18:26

Raul kirjutas:
Borg OÜ on tõesti mööblitootja nagu ka www.sofos.ee. Puhastusvahendeid võiksid aga küsida näiteks Nevotex'ist (www.nevotex.ee) - neil üht-teist riiulis olemas :)


NB ! Paraku ei tohi Nevotex neid Rootsis valmistatud tooteid Eestis müüa, kui ta seda teeb siis rikub ta sellega patendi- ja müügiseadust.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.