KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

100%line kvaliteet täistammepuidust mööbel

Gerli 11.05.2011 16:00

Tere. Plaanin osta koju esteetilise ja väärika välimusega kvaliteetset tammepuidust mööblit. Kuidas aru saada, et tegemist ei ole tammespooni, laminaadi vms? Soov oleks just täispuit, mida mitmed firmad Eestis pakuvad. Mänd ei meeldi oma oksakohtade poolest. Võib-olla tuleks kõne alla ka kask, aga vaja oleks ka et vastupidav mööbel oleks ja ei värvuks aja jooksul.

Tsiteeri

Regiina Jõhvikas 12.05.2011 09:23

Tere,

raske on seletada, kuidas teha vahet täispuidul ja spoonil. Spoon on liimitud kokku spooni ribadest, mis peale vaadates siis tundub, et oleks nagu üks tervik. Täispuitu niimoodi kokku liimida ei saa, jäävad ikka selgelt näha, kuidas lauad on kokku liimitud. Et mööel ei värvuks aja jooksul on olemas UV-filtriga viimistlusvahendid, mis kaitsevad, et kask ei tõmbuks aja jooksul punaseks.

Lugupidamisega,
Regiina

Tsiteeri

eestlane 15.05.2011 13:37

Tere!
Lihtne on aru saada, kas on ehtsast täispuitmaterjalist ese, kui võrrelda puidusüü tangentsiaal- ja ristlõike ühinemiskohta, siis puidusüü jooned jätkuvad. Ainult tamme puhul leiad radiaalsuunaliste säsikiirte olemasolu puidu ristlõikes.
Edu kõigile!

Tsiteeri

Gerli 15.05.2011 14:01

To eestlane:
Väga spetsiifiline sõnavara, kuid tänan vastuse eest :)
Minu soov oleks osta selline kapp: http://www.rug.ee/et/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1589&category_id=96&option=com_virtuemart&Itemid=80

Kas see võib olla 100% täispuit?
Tänan soovituste ja abi eest ette!

Tsiteeri

eestlane 16.05.2011 09:37

Tere!
Minu arvamus selle pildi ja info järgi on, et see ei ole täispuidust kapp.(Samas kummut G-002 on täispuidust)
Spooni mustri korduste järgi on minu arvates tegemist parimal juhul naturaalse puiduspooniga kaetud kilpidest ( puitlaastplaadist) koostatud mööbliga või hästi loomutruult näiva laminaatkattega. Raske on leida täpselt ühesuguse puidusüüga oksavabu tammelaudu ( vaata ust ja sisekülgi) suure kapi detailide valmistamiseks, aga höövelspooni lehed ühest pakust lõigatuna on väga sarnased.
Edu!

Tsiteeri

Gerli 16.05.2011 18:53

To eestlane:
Igatahes loomutruu ja ilus on ta küll, kahju, et mitte täispuit :(
Kuna eelmine ei ole täispuit, siis prooviks sellega: http://oriens.ee/index.php?go=tooted&cid=4&pid=245#pilt
Hinnavahe muidugi on olemas, sellest juba erinevus.
Keeruline on pildilt vaadata, kui kohapeal pole oma silmaga näinud :)
Ega Eestis minuteada väga palju firmasid pole, kes palju tamme väärispuiduga tegeleks vist.....

Tsiteeri

eestlane 16.05.2011 19:32

Tere!
Jah, selle riidekapi Rose valmistamisel on väärispuitu kasutatud. Uste raamid on konstruktsioonilt täispuidust, millede sisse on pandud spooniga kaetud vineeritahvid. Kas küljed, riiulid, põhi, lagi on täistammest või hoopis spoonitud kilpidest- seda on nende piltide järgi natuke raske öelda. Tarnitakse kokkupandult- sellisel juhul ei näe kilpide otsapindu, et kindlalt väita mis on tegelikult selle sisemuses. Väljanägemiselt on kapp muidugi tipp-topp toode.
Edu!

Tsiteeri

Er Frees Oü 18.05.2011 15:16

Valmistame täispuidust mööblit, ka väärispuidust, kliendi soovide ja mõõtude järgi.
Oleme paindlikud tootmisprotsessis ja hinnapoliitikas.

Lugupidamisega.
www.erfrees.ee

Tsiteeri

Gerli 20.05.2011 20:22

To eestlane:
Riidekapp Rose jääb liiga kalliks :( Jääb vast see rug.ee riidekapp, kuna välimuselt on ta esteetiline ja ei ole neid koledaid oksakohti, mis männil olla võib.
Samas, kui on valida spooni, laminaadi, melamiini, liimpuidu, jm materjalide vahel, siis mis valikut Teie soovitaksite? Mis materjal oleks vastupidav? Kindlasti kõik, aga igalühel on omad plussid-miinused, ma eeldan.

Tsiteeri

eestlane 22.05.2011 20:35

Tere!
Tänud usalduse ja küsimuste eest! Loomulikult on meisterlikult valmistatud täis/liim/puidust mööbel kõige vastupidavam ja nägusam ning meie oma tamm, saar, kask on selleks parimad materjalid. Järgmisena oleks minu valikus klassikalisest tislerikilbist (vineer+puitliistud+vineer) naturaalse spooniga kaetud puitkilpidest valmistatud mööbel ja kolmandale kohale jääksid ülejäänud plaatmaterjalidele (puitlaast- ja puitkiudplaat) kleebitud spoon, laminaat ja melamiinkattega tooted. Kokkuvõtteks: riidekapp valige selline, mis Teie enda seatud tingimustele sobib ja sinna kõrvale teisi mööbiltooteid, mis on kindlasti täispuidust valmistatud.
Edu!

Tsiteeri

Gerli 22.05.2011 20:39

To eestlane:

Vabandust, aga kas te töötate ka kusagil mööblipoes või valmistate ise igapäevaselt mööblit?

Tsiteeri

eestlane 22.05.2011 23:07

Tere!
Ei, ma ei ole müügimees, vaid vabakutseline disainmööbli valmistaja, restaureerija.
Edu kõigile!

Tsiteeri

S 19.11.2014 12:26

Tere tahaks teada kust saab osta eestist puidust näiv-wooden dummy????? :-D

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.