KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

Vannitoa mööbel

Inara Ratnik 06.09.2011 21:19

Otsin vannituppa kappi, mille peale saaks panna ümmargust valamu (näiteks http://www.osta.ee/index.php?fuseaction=item.images&item_id=16716304). Ime küll, et niisuguseid kraanikause müüakse igas poes, aga kappe pole ühtegi. Võis siiski kuskil nad on?
Kuna mul on väga väike vannituba, kapi laius ei saa olla suurem, kui 55 cm. Kas niisugust kapi saab ainult tellides, ja kui tellida, siis kus ja kuidas oleks võimalik mul seda teha?



Tsiteeri

Ivari 12.09.2011 22:23

Tere!

Teen hea meelega vajaliku kapi valmis. Kui veel huvi on ja pole kuskilt sobivat kappi leidnud, võtke palun e-maili teel ühendust, et saaksime täpsustada, milline kapp olema peab - materjal, mõõdud, välimus, viimistlus jms.

Kui aga soovite ise antud kapi valmis teha, siis olete oodatud puidukursusele, mis just mõeldud puitmööbli valmistamiseks (eelnevaid oskusi-teadmisi ei pea olema) - täpsem info ja pildid eelnevate kursuste tehtud töödest www.rewillihuvikool.ee.

Ivari
ivari2@hot.ee

Tsiteeri

sten reisi 19.09.2011 17:56

Tere! saame teile teha sobivas mõõdus sobiva hinnaga eritellimusmööblit!
www.luthor.ee

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.