KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

Miks mööblilt servakandid maha tulevad? Kas on võimalik mingi spetsiaalse vahendiga tagasi kleepida?

Merle 12.02.2013 17:34

Miks mööblilt servakandid maha tulevad? Kas on võimalik mingi spetsiaalse vahendiga tagasi kleepida? Ootan tagasisidet. Merle

Tsiteeri

Kärt Alasi 18.02.2013 10:05

Tere!
Põhjusi võib olla mitmeid: kas kant on niiske detaili (näiteks on detailid külmas seisnud) peale liimitud või on saanud niiskust. Parema tulemuse saaks kui kõik detailid lahti võtta, lasta kuivada ja uuesti kantida. Tavaliselt paigaldatake kandid triikrauaga, kantidel on endal liim taga.

Lugupidamisega
Kärt Alasi
Mööblikuju OÜ

Tsiteeri

Jonn 09.10.2013 09:30

Olen näinud, et osal köögimööblil (melamiinplaat) on plaadikülje ja servakandi vaheline nurk ümaralt/nurga all freesitud ning seejärel mingisuguse platikmaterjaliga kaetud. Kas keegi oskab öelda, mis materjaliga on tegu?

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.