KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Veesoonte kaitseks

Mammu 23.09.2008 15:51

Tere!
Kuidas soovitate kaitsta lastetuba veesoonte negatiivse mõju eest (kas spetsiaalse põrandakattega - millised võimalused) ja millisesse ilmasuunda tuleks võimalusel paigutada lapsevoodi ja päis?
Ette tänades

Tsiteeri

Siret Seeder 23.09.2008 16:08

Parim kaitse on veesoonte poolt tekitatud madalsagedusliku välja ümber suunamise abil. Parim abivahend on vasktraat. Samuti soovitan kasutada põrandal mängukohas (ka lapse voodis madratsi all) eesti oma lamba nahka. Laps on tõusvas energeetikas ja uuringud on näidanud, et parim suund lapsele on ida, kagu, lõuna suund (eelkõige ida). Loomulikult ei tasu tarkustesse kinni jääda, sest aeg-ajalt dikteerib meile ette reegleid kodu planeering,

Tsiteeri

pontus 16.10.2008 19:51

Pane fooliumpaber magamistoa põrandakatte alla.

Tsiteeri

sss 25.02.2009 21:58

Aga millisesse suunda peaks täiskasvanud inimese voodipets jääma? kuskilt olen kuulnud et põhja, on see õige?

Tsiteeri

hens 27.02.2009 20:16

Veesoone mõju aitab neutraliseerida ka põranda kork kate Olen ise kontrollinud-mõõtnud.Täpsemalt räägiti sellest ühes mõne aasta taguses nurgakivi saates.

Tsiteeri

Kalju Paldis 13.03.2009 17:25

Kahjuks,fooliumi asetamisel voodi alla, tuleb tei seda vahetada iga poole tunni järel. Millal te siis magate. Veesoone mõju neutraliseerimiseks oleks soovitatav tõmmata ümber elamu 8-10mm läbimõõduga ilma varjestuseta vasktross .
Tross viiakse ühes tükis ümber elumaja, kaevatakse vähemalt 40-50cm sügavusele maa sisse. Orienteeruv trossi kaugus maja seinast vähemalt 40cm kaugusel.
Maandatakse see põhjapoolsesse suunda, alasse, kus ei ole muid kiirgusvälju (neutraalsesse alasse).
Maa sisse suunatakse maanduslatiga. Seda protseduuri nimetatakse kõrvalejuhtimiseks. Voodi madratsi alla või põrandale diivani alla asetada lambanahad. Lamba villal on looduslikult kaasa antud energiad, mis neutraliseerivad maakiirgusi-veesooni.
Lambavilla pool suunatud põranda poole.
Aastas korra tuleks soovituslikult nahad viia välja päikese kätte vanast energiast puhastumiseks ja uue energia saamiseks.
Päike on indikaator, mis aitab meie elukeskkonda parandada ja anda meile uut energiat ja eluimpulssi, mida me pikkadel talvepäevadel kaotame. Nii toimib see ka lambanahkadega.
Soovitulikult kasutada meie kohalike lammaste nahku, need lambad on kasvanud meie kliimas ja eluolus ning toimivad kõige paremini meie tervisele ja heaolule.
Põranda kork plaat küll ei aita,selleks on korgipuust plaat mille paksus on vähemalt 2,5 cm. Seda nim tehniliseks korgiks. Seda materjali kasutatakse teiste maakiirgust neutraliseerimiseks. Selleks on kuivaõhukoopad,kastrilised lõhed maapinnas.

Tsiteeri

Hens 15.03.2009 21:13

Põranda katmisel korgiga saab kasutada 3~4 mm (see ei pea olema mitme sentimeetri paksune )paksust kleebitavat korkplaati.Asetades see kohale kus on ka tugev veesoon kaob selle mõju kõigil korrustel, mis on selle peal.Vähemasti erinevad mõõtmised enam seda ei näita.Mina üldiselt Petrogradi samaala teadlasi küll nii lihtsalt maha ei teeks.Mainitud "Nurgakivi" saates toetuti nende uuritud infole.

Tsiteeri

Kalju Paldis 15.03.2009 21:50

Ma ei tee kedagi maha. Veesoone energia on teise informatsiooniga. Korkplaati kasutatakse kuivaõhu koopa neutraliseerimiseks. Tähtis on selle plaadil eelkõige et ta oleks booriline ja õhuline. Sest teie poolt pakutav plaat on kokku pressitud, seal vaba õhu radikaalide osa on nulli lähedane.Me kindlasti räägime erinevatest asjdest. Veesoone liikumisel tekib hõõrdetegur ja sealtekib selle taga järjel staatiline energia. Kahjuks jah me mõistame veesoone mõju maapinna sügavustest erinevalt. Ma olen selle tööga tegelnud aastaid. Teile kõikke kaunist ja häid uuringuid maakiirguste suhtes.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.