KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Pilt

Liia 03.03.2009 12:11

Tere!
Sooviks seinale panna suurt sebra pilti (karjääri tsooni). Pildil on sebra lähivaates ja osaliselt (keha ja pool nägu) muud tausta pole. Tean, et piltidel on suur mõju, aga antud pildi kohta ei oska ise midagi arvata. Kuidas selline pilt mõjub ning mida mõjutab? Mida üldse arvate erinevate loomanahamustrite kasutamisest kodus? Leidsin kuskilt internetist, et loomanahamustrite element on tuli. On see õige?
Ette tänades.

Tsiteeri

Siret 04.03.2009 21:02

Tere!
Jah kõik loomad ja loomadega seonduv (nahk, sarved jt) kuuluvad Tule elemendi alla. Seevastu karjääri tsoon esindab Vee element. Samas on aga pilt must/valge, mis Vee elemendi vastu otseselt ei räägi. Küll aga võib takistusi tuua lõhurtud (osalise, pooliku) pildi riputamine mingisse tsooni. Seega on Sinu valikud poolikud lõpetamata ja sinu elukarjääril ehk eluteel võib olla takistusi.
Pilt tervest sebrast, kes kõnnib mingis suunas ehk on liikumises, sobib selle tsooni ehk eluvaldkonna aktiviseerimiseks küll.

Lugupidamisega
Siret Seeder
www.seeder.ee

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.