KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

taimed kodus

Anneli 22.07.2009 11:31

Olen lugenud, et vannituppa ei peaks taimi panema, sest see võib hea õnne halvaks pöörata. Minu vannituba(wc) asuvad aga just tai chi tsoonis (olen teile ka varem kirjutanud). Mul tekkis mõte, et selles tsoonis võiks olla üks lootoseõis (kunstmaterjalist küll), sest lootost peetakse täiuslikuks. Kas see on hea mõte?
Millisesse tsooni sobiks orhidee kõige paremini?

Tsiteeri

Siret 22.07.2009 21:24

Tere!
Mina kuulen esimest korda, et taim vannitoas on negatiivne. Tai chi tsoonis asuva vannitoa ja WC puhul on soovitav panna põrandale (ei pea olema nähtaval) üks kivi. Kivi esindab maa elementi, nii nagu esindab maa elementi ka keskus ehk tai chi. Samas kivi ehk maa element kontrollib tualeti ehk vee elemendi energia liikumist, takistades raha ehk energia liigset väljavoolu kodust. Seega toimib kivi kui ankur. Ei soovita kasutada kivi, mis on võetud veest, vaid kuivalt maalt.
Orhidee sobib kõige enam metalli elemendi tsooni. Need on lapsed-loovus ja õpetajad-suunajad tsoonid. Kuid õie värviga mängides võib eluslille orhideed kasutada pea igas tsoonis.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.