KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Esiku osa kõle

Merike 07.09.2009 13:57

Tere!
Kolisin ühetoalisse korterisse, kus on eraldi köök ja tuba.Uksest sisenedes jääb köök minu ette(ida) ja tuba paremale(aken toas itta), vasakule jääb vannituba/WC. Mis mind aga häirib, on, et kui õhtul koju tulen, siis ei jää ukse lähedale valgusti lüliti, et keset lage asuv valgusti põlema panna.Pimedasse tuppa aga on kõhe minna. Ja uksest sisenedes jääb enne vannitoa seina väike u2 m2 nurgake, kus on koht üleriiete ja jalanõude jaoks. Tahaks seda nurka elavamaks ja valgemaks. Kuna seal pistikupesa ei ole,pole võimalik paigaldada mingit seina - või põrandalampi. Samas on olemas seinale kahepoolse teibiga kinnitatavad nn vajutatavad lambid,mida tavaliselt pimedatesse kappidess pannakse.Selle nurga vastasseinas on suur neljakandiline peegel. Millist nõu annaksite?
Ette tänades,
Merike

Tsiteeri

Siret 08.09.2009 10:23

Tere!

Väga raske on kirjelduse järgi aru saada, mis olukord täpselt kodus on. Valgsuslahendusi on väga mitmeid. Isegi Eesti Energia pakub kergete elektritööde teenust. Loomulikult võib olukorda lahendada pikendusjuhtmega (mida ma ise olen küll ja küll teinud), kusjuures juhe on seina äärde, liistu juurde ära peidetud. Ka patareidega töötavad lambid sobivad, kuigi mulle tundub, et nende poolt pakutav valgustatus on liiga nõrk. Kodusse sisenemine peab olema mugav, kutsuv ja turvaline. Kui te olete minu poole sellise küsimusega pöördunud, siis tähendab tegemist on juba probleemiga (mingi, arvatavasti Tule energia) mingi energia puudujäägiga ja see olukord vajab kindlasti lahendamist. Peegel lisab ruumile avarust, valgust - seega on see hea detail. Samas tuleb tähele panna, et peegel ei peegeldaks energiat uksest välja.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.