KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Lapse voodi

Teele 13.10.2009 19:09

Millised soovitused on lapse voodi ja mängunurga suhtes?

Tsiteeri

Siret 23.10.2009 15:07

Tere!
Vabandav vastusega viivitamise pärast, olen praegu Hiinas õppereisil.
Kui teil on üks alla kooliiga laps, siis tuleb ruum jagada mõtteliselt kaheks. Mänguosa on yangim (aktiivsem) ja magamise osa yinim (rahulikum). kahe lapse ja kahe toa puhul, soovitan ühest toast teha mängu- ja teisest magamisruum.
Hea on kasutada kahes seinas üht värvitooni või tapeeti ja teistes seintes teistsugust. Magamiskoht peab olema kaitstud alas (nagu pesas). Kui sellist osa ruumis pole, siis soovitan kasutada tüdruku puhul baldahhiini ja poisi puhul näiteks piraatide purjet (toimib nagu baldahhiin). Magamisvoodi võib olla kõrgem (alla jääb mängu- või riiete ladustamise koht). Kindlasti ei tohi voodi all olla õppimiskoht ega raamatud. Mänguosas kasutage rõõmsamaid värviaktsente. Hea valik on tapeet, kuhu tohib joonistada, või sein kuhu kriidiga joonistatakse. Magamisosas eelistada rahulikke toone.
NB! lastele sobib magamiseks ida, kagu ja lõuna peasuund. Loomulikult kui see on võimalik.
Kaasake laps oma ruumi kujundamisse, ka 2-aastane, siis laps tahab oma toas olla.
Edu lapse toa kujundamisel, Siret Seeder

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.