KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Ruumide jagamine.

Karin 13.07.2010 09:57

TERE.
Olen üritanud siin oma jõududega, jõuda oma feng shui avastamisega mingile tasandile, kuid ühest pole ikka veel aru saanud, kas iga tuba jagatakse tsoonideks? Või korrused?
Meil on terass ja koos sellega maja täiesti ruuduline? Kas iga korruse jagan põhi-lõuna jne. Ja kui on garaaz esimesel korrusel, vaatasin teie eelnevaid vastuseid, et kui garaazi kasutatakse panipaigana, mitte auto koduna, siis ei ole, see veel kõige hullem? Kuidas alustad oma avastamisteed, olen omadega puntras.
Ette tänades, Karin oma perega.

Tsiteeri

Siret Seeder 13.07.2010 13:03

Tere!
Bagua filosoofia on tõepoolest päris keeruline teema. Olen selle lahti kirjutanud (ka kodu jagamise viisid) oma raamatus "Feng shui ja bagua. Meie elustrateegiate loomine." Alates käesolevast aastast hakkas ilmuma ka raamatusari, kus iga bagua tsooni kohta ilmub üks seletav ja abistav raamat.
Kodu bagua võib jagada krundi peal, korteri peal, korruste kaupa, tubade kaupa, ainult oma töölaua peal jne. Kõik sõltub sellest kui palju on teil jaksu seda energiamängu mängida. Tavaliselt tehakse seda ainult üks kord ja arvatakse, et sellest piisab. Energaid on pidevas muutumises, seega ka meie kodu energiad ja tööd oma kodu ja iseendaga tuleb teha jätkuvalt. Mina soovitan mängida energiamängu ainult üks kord, võib lisaks võtta ka aia. Bagua jagamise määrab peauks ja ilmakaared ei ole olulised (tegemist on tinglike ilmakaartega). Kui teie kodu terassiga koos on neljakandiline, siis arvestage see kindlasti kodu baguasse sisse. Kui garaazsi peal elatakse , siis läheb ka garaaz kodu baguasse sisse. Kui aga garaazi peal ei ole eluruume, siis garaaz bagua arvestusse sisse ei lähe.
Väga keeruline on siin bagua jagamise meetodit selgitada, pigem lugege raamatut ja katsetage.
Tervitades,
Siret Seeder
www.seeder.ee

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.