KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Mis elemendi inimene ehk gua numbri määramine

irma 29.08.2010 15:52

Tere,
Küsimus selline, et kuidas siis oleks õige viis määrata, mis element inimeses domineerib? Pean silmas ba gua tabelit, kus igale elemendile vastab ka number. Netis on palju erinevaid võimalusi ja tulemusi. Kas moodus, kus liidetakse sünniaasta kaks viimast numbrit, vajadusel saadud tulemus omakorda liidetakse ühekohaliseks arvuks ja naiste puhul liidetakse tulemusele viis. Meeste puhul lahutatakse tulemus kümnest. Natuke keeruline on sedasi seletada aga loodan, et saate aru :)
Praegu olen küll segaduses, kui ühe tabeli järgi olen puu, teise järgi metall ja kolmanda järgi maa..

Suured tänud ette!
Irma

Tsiteeri

Siret Seeder 29.08.2010 18:59

Tere!
Tundub et olete netist uurinud erinevaid feng shui koolkondi ja sattunud seetõttu segadusse. Mina esindan vanimat vormi ehk intuitiivset feng shui kookonda ja sinna ei puutu sünnikaardi arvestus bagua numbritesse mitte.
Küll aga on õige see, et me ei sisalda ainult ühe elemendi energiat. Kuigi minu praktikas on ka selliseid inimesi olnud. Sünnihetkel on olulised meie jaoks aasta-, kuu- tunni ja päevaelementide energia. Sellest lähtuvalt toimub ka tasakaalustamine. Olulist rolli meie elutee jaoks määravad eelkõige aasta- ja päeva (ehk saatuse) elementide energia.
Kui ma praegu neid kolme elementi loen (puu, maa, metall) võin juba eeldada et tegemist on tugevate vastasseisudega, mis vajab kindlasti tasakaalustamist. Lisalugemist meie kodukalt: http://www.seeder.ee/feng-shui-zodiaak
Siret Seeder

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.