KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Veepildid.

erica 07.07.2011 22:14

Kuhu sobivad vett kujutavad pildid?Pildid on reisidel tehtud või ostetud,seega emotsionaalselt väga väärtuslikud,tahaks neid ikka enda läheduses näha ja eksponeerida,tegemist kohtadega kuhu tahaks veel kindlasti tagasi minna.Tegemist on ühetoalise korteriga.

Tsiteeri

Siret Seeder 12.07.2011 12:29

Tere!
Veega seonduvad pildid sobivad hästi pea kõikidesse bagua aladesse. Ettevaatlik tuleb olla vaid Renomee tsoonis, sest see kannab Tule elemendi energiat ja vesi antud juhu kustutab omaniku mainet. Liikuv (voolav) vesi sobib Karjääri ehk valikute tsooni. Järvepildid, peegeldavad pildid aga Lapsed, loovuse ehk tuleviku tsooni. Lihtsalt reisipildid aga Abistajate tsooni. Ka Perekonna ehk mineviku tsoonile ja Rahatsoonile mõjuvad veega seonduvad pildid hästi. Küsimus on vaid selles, mis on sinu eesmärk (taotlus). Näiteks voolava veega pilt aitab mul elus valikuid teha (lisaks veel emotsionaalne väärtus jne).
Tervitades
Siret Seeder
www.seeder.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.