KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Karjääri tsoon

Liis 29.06.2012 09:22

Meie kodus jäävad karjääri tsooni tambur, sahver ning pool köögist (just nimelt see osa kus on valamu, nõudepesumasin ja külmkapp). Saan aru, et köögis oleks soovitav kasutada MAA- ja PUUenergiaga elemente, aga kas sama kehtib ka tamburi ning sahvri kohta või nendes ruumides peaks kasutama ikkagi VEEenergiat toetavaid elemente?

Tsiteeri

siret Seeder 29.06.2012 13:29

Tere!
Kui karjääri tsoon kodu üldisest pinnast välja ei ulatu, siis ei pea üldse Vee elemendiga toetama, sest valamu, külmkapp ja nõudepesumasin ongi Vee elemendi esindajad. Kujunda oma tambur nii nagu sulle sobib. Kui tunned et teie perekonna otsused ja valikud takerduvad, siis lisa karjääri tsooni vee elementi juurde, näiteks peegel.
Tervitustega Hiinast Hua shani mäelt
Siret

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.