KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

vaip esikus

kats 24.09.2012 22:17

Tere!
Korteri esik asub karjääri tsoonis, selline piklik ja suur. Vastas vannituba ja wc. Tapeedivärviks valisin beezika-kuldse horisontaalsetes triipudes lillekesed. Plaanis kaltsuvaibad maha panna. Aga küsimus, kas kaks vaipa või üks, või on sellel üldse vahet v.a. see,et kergem pesta ja välja viia? Ja mis värvitoonis peaksid need vaibad/vaip olema? Sest praegu esik väga hele,v.a. eesuks- tumepruun; kapp ka hele puidust metalli imitatsioonidega. Elemendiks ju vesi ja peaks tumedaid elemente-toone juurde tooma. Võibolla siis vaiba või hoopis maali näol? Ajutiselt ongi tumesinine. Äkki see peakski sinna siis jääma. Aga kaltsuvaipa ma tahaks ikka lasta teha ja kuhugi neid paigutada.
Päikest päevadesse!
Ettetänades, Kats:)

Tsiteeri

Siret Seeder 27.09.2012 22:20

Tere!
Niipalju kui oskasin kirjast välja lugeda, siis kuna esik asub Karjääri tsoonis on sinna mõistlik siniseid, halle, lillasid, valgeid ja musti toone juurde tuua - miks mitte läbi kaltsuvaiba. Samuti mõjub hästi põikitriibulise kaltsuvaiba energia, sest aitab lühendada piklikku esikut.
Karjääri tsoon armastab ühte (see on tsooni number), sest otsuseid ja vaikuid saab korraga olla üks.
Tervitades
Siret Seeder

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.