KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Teadmiste ja Perekonna tsoon...

Maris 29.03.2013 21:09

Tere.
Lugesin nüüd Teie soovitatud raamatu läbi baguast.
nii...
Mina värskendan enda elutoa remonti...elutuba jääb sissekäigust ( karjääri tsoonist) vasakule ja hõlmab oma suuruse poolest 2 tsooni, teadmiste ja perekonna... Olen kolimisest saadik tahtnud must-valge kontrastiga elutuba...nüüd aga mõtlen et ehk saab veidi paljuks, nimelt magamistoas (raha, rikkus, rahulolu) on mul tumedad kardinad ja üks sein tume. Elutuoas plaanis valged seinad ja üks sein tumedaks...nimelt tumedal taustal valged taimeimitatsioonid, kõrgustesse kasvamas. Kapid samuti valged. Samuti on minu jaoks oluline perekonnapildid seinale panna, kuid ei tea kas see viiks mu kodu väga tasakaalust välja? ja segadusse ajab taimede osa, väga tahaks endale mõnda eluslille aga ei ole julgenud niimoodi huupi osta. Ise olen tule esindaja, mees ja poeg on metallid.

Tsiteeri

Siret Seeder 31.03.2013 07:14

Tere!
Igas kodus peab olema kõik 5 elementi, seega ei pea kartma Puu stiihia sissetoomist, vaid kindlasti ka tooma. Kirjelduse järgi on Sul tõepoolest väga metalne kodu, sega on Puu ja Tule stiihiate toomine lausa vajalik. Taimed, hea valgustus, mõnusad lisatoonid must-valgele kas roheline või mõni punane toon - hea kui tekib kontrast, sest liha pehme roheline või punane kaovad ära. Perepildid tuleb kindlasti välja panna, sest see toetab teie energiat ja väljendab teie olemise viise ing loob armastuse ruumi. Perekonnapildid ei sobi magamistuppa, küll aga elutuppa.
Tervitustega Moskvast
Siret Seeder

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.