KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Aia baguad

tea 29.07.2013 16:35

Tere,
ei saa mina aru sellest asjast, et kuidas jagada tsoonid aias/krundil. Kas aia keskpunkt tuleb määrata eraldi või tuleks kiired justkui pikendada lähtudes majas sees olevast keskpunktist? Krundi suurus u. 2000m₂
Tänud vastuse eest!

Tsiteeri

Siret Seeder 30.07.2013 04:34

Tere!
Aia bagua arvestus ei lähtu majast, vaid sissepääsust aeda ja eelkõige väravast, mille kaudu liiguvad inimesed, mitte autod. Joonistada aia plaan, jagada 8-ks tsooniks (malliga on hea arvestada, üks bagua tsoon 45 kraadi). Seega võib sisenemine aeda olla kas karjääri tsoonist (kui värav on keskel) või asub värav rohkem paremal (näoga aia poole seistes), siis on sisenemine Abistajate tsoonist. Kui värav asub pigem vasakul, siis on sisenemine Teadmiste tsoonist. Aia puhul on oluline, et aia kujundamisega antakse aiale võimalikult neljakandiline vorm. Teravnurki on soovitav vältida ning aias on seda puude ja põõsastega lihtne teha.

tervitustega Hiinast, Siret Seeder

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.