KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

avatud tuba läbi kahe korruse

Karmen 12.02.2014 00:25

Tere,
Elan palkmajas ja kohe peauksest sisenedes on väike koridor ja edasi suur tuba,mis on avatud läbi kahe korruse.Vahel on esimest ja teist korrust eraldav palk ja siis teist korrust ja katust eraldav palk,mille vahel suur sepistatud lamp.Selle kohal lae all õhu liikuma panemiseks tiivik.Kuidas täita seda tühjust.Mida üleüldiselt soovitatakse teha selliste ruumidega.
Ette tänades

Tsiteeri

Siret Seeder 12.02.2014 23:10

Tere!
Tegemist pole lihtsalt tühimikuga, vaid nagu ma sinu kirjeldusest aru saanud, asuvad sul nö korruste /üleminekute kohal palgid, mis rahustavadad liiga kiiret energialiikumist. See on hea. Ka suur lamp on hea, sest toob energia mitte ainult visuaalselt, vaid ka füüsiliselt madalamale. Usutavasti on palgid ümarad, mitte taravate servadega - see on samuti hea. Olenevalt kõrgusest, palkide asukohast kas istumiskohtade või oluliste kohtade juures (nagu näiteks söögilaud, pliit jne), soovitatakse kasutada palkide külgeakinnitatud väikeseid lambikesi. Kui servad teravad siis pehmendatakse palke erinevate materjalidega. Kindlasti ei tohi palk olla abieluvoodi kohal, sel juhul tasub kasutada moodsat baldahhiini. Paremaks tunnetamiseks tuleb muidugi ruumi nö live's vaadata ja tunnetada.
Aga oluline on kodus elavate inimeste enesetunne, tervis. Kui teie kodus, peres, suhtes on kõik korras, siis ongi hea feng shui.
Tervitades Siret Seeder
www.seeder.ee; www.eestiomafengshui.ee; www.heaenergiakeskus.ee

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.