KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Uus korter

Kristi 24.02.2016 15:22

Tere!

Olen soetamas uut kodu ja plaanis on ka remont ning hakkasin nüüd neid tsoone vaatama. Tuleb tunnistada, et kahjuks pole Teie raamatut lugenud ja sellepärast ka selline rumal küsimus... Kui sissepääs korterisse on täpselt nii, et paremat kätt jääb siis WC/vannituba (koos), sealt otse edasi liikudes tuleb köök. Vasakule jääb elutuba ja köögi kõrval on ka magamistuba.. Korter on suhteliselt nelinurkne seega oli lihtne tsoone paika panna. AGA vaatasin, et WC/vannituba ja köök jäävad mõlemad tsooni Taervas ja Järv ja köök tsooni Maa ehk siis suhted, abielu ja armastus. Tuleb tunnistada, et nendes valdkondades pole mul kunagi erilist õnne olnud seega tahaks teada, millest hoiduda ja mida kindlasti peaks tegema.

Lisaks sain hiljuti ametikõrgendust ja soovin, et mul läheks tööl ikka hästi ning karjäär edeneks. Kas on mingeid nippe, mida peaksin mingis tsoonis tegema?

Olen igasuguse abi eest väga tänulik!

Tsiteeri

Siret Seeder 24.02.2016 16:52

Tere!
Loomulikult saab igat eluvaldkonda (bagua tsooni) tasakaalustada ja vastavalt soovile aktiveerida. Tasakaalustada saab ka värvide, vormide, mustrite ja materjalide abil. Tualettruum ja vannituba Taeva tsoonis pole halb, pigem tuleb juurde tuua toetavat Maa ja Metalli elemendi energiat. Köök seevastu vastab Puu elemendile ja Suhete tsoon Maa elemendile. Nende vahel on vastasseis, seega on soovitatav tuua juurde Tule ja Maa elementide energiat.
Põhjalikku infot vastavate eluvaldkondade kohta saad meie raamatutest "Suhete, armastuse, sõpruse feng shui" - suhete tsooni kohta. "Laste, loovuse ja tuleviku feng shui" ning "Abistajate, õpetajate ja reiside feng shui" Lisateavet meie raamatutest, aga ka e-raamatutest www.heaenergiakeskus.ee Tööedu aitab Ahvi aastal tõsta Raha, rikkuse ja rahulolu tsoon ning sinna tuleb panna sinise draakoni abikaart. Lisainfo www.eestiomafengshui.ee . Seal on ka artikkel: Kuidas tasakaalustada bagua tsoone Ahvi aastal. Tervitades Siret Seeder

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.