SOOVITA HEAD ...

Kuidas puhastada keraamilist pliiti?

Evelin 11.04.2007 15:47

Selline mure siis, et keraamilisele pliidile on kogunenud koledaid kõrbenud kohti. Olen üritanud igasuguste poes müüdavate vedelate vahenditega seda puhastada, aga ei midagi.. Siuksed koledad kohad on ikka sees. Kas keegi oskab midagi head soovitada?

Ette tänades!
Evelin

Tsiteeri

kairi 11.04.2007 18:58

vt. nanotehnoloogia baasil valmistatud vahendeid. Puhastus ja kaitsekatteainnetega tegemist. www.nnanomaxi.ee

Tsiteeri

MR 12.04.2007 09:47

http://www.sisustusweb.ee/company/BioKraft%20-%20Looduslikud%20Puhastusvahendid/527/92/
Mina hakkasin seda kasutama ja olen jäänud püsikliendiks, nad on ka väljas ka messil 27-29.aprill Pirital, tõesti ainult kiidusõnad sellele puhastusvahendile, kahju et ainult Eestis pole seda kaubanduses saada, aga sellele inimesele helistades olen saanud oma kauba kätte.

Tsiteeri

doris 18.04.2007 17:12

Osta norvexi puhastuslapid, köögilapp ja klaasilapp. Absoluutselt puhtaks saad. Ma olin ka kõike proovinud, kuid need lapid on super. AInult veega puhastad. tegu on fiiberlappidega.

Tsiteeri

olen viimased 4 aastat kasutanud just sealt ostetud vahendit, ei tea teist paremat. Võtab kõik maha, muidugi päris sissekõrbenud asju tuleb ziletilaadse kraabitsaga aidata lahti kaapida.
Jõudu.

Tsiteeri

kräsu 12.05.2007 14:29

Rasva ja muu söögitegemisest tekkinu saab nõudepesuvahendiga ära. Ja pärast klaasipuhastusvahendiga saab kena läike (et triibuliseks ei jää, kasutada head klaasipesuvahendit, mitte suvalist kõige odavamat). Loomulikult ajada asja hea lapiga - nt fiiberlapp.

Tsiteeri

Evelin 14.05.2007 09:16

Tänud, et viitsisite teemale vastata. Küll leidsin aga juba ise ääretult hea vahendi ja väga soodsa hinnaga..:) Tavaline Mr. Muscle, suhtelises pisikeses pudelis, keraamilisele pliidile, maksab ainult 35 eeku, kuid peale selle kasutamist on pliit nagu uus, mitte üht plekki enam..:) Soovitan soojalt kõigile.

Evelin.

Tsiteeri

Margit 07.10.2009 18:47

Proovisin nimetatud Mr Muscle vahendit ja sain isegi sellise piliidi puhtaks, mille korteri eelmine omanik ära kõrvetanud oli. Väärt asi:)

Tsiteeri

ElDot 07.10.2016 09:38

Keraamilise elektripliidiga on tavaliselt kaasas žileti teraga varustatud kaabits, mida olen ise korduvalt kasutanud.
Kogu paakunud sissekõrbenud mant tuleb pinnale kriime jätmata väga hõlpsasti maha ning pärast piisab vaid tavalise lapiga üle käia ning pliidi pind on nagu uus.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.