SOOVITA HEAD ...

Maailma parimad saunakerised!

Rain 18.06.2007 13:09

Tõenäoliselt maailma parimad saunakerised leiad www.kerised.ee lehelt. Valmistatud Soomes käsitööna ja olemas on nii puukütte kui elektrikütte mudelid. Ja ärge ostke Saunamaailma odavaid ja lagunevaid koopjaid!!


Tsiteeri

Andrus 18.06.2007 15:50

Juhtusin ehitusmessil IKI keriseid nägema ja peab tunnistama, et nägid tõesti head välja.
Endal saunaehitus pooleli ja kavatsen omale kindlasti maailma parima asja soetada :)

Aga Rainil on odavate koopjate suhtes õigus. Nii palju kui kuulnud olen siis need tõesti ei kesta kauem, kui paar aastat ja kütma peab meeletult. Kvaliteedi vahest pole mõtet isegi rääkida....

Kas keegi teab, kas neid IKI keriseid saab kuskil proovida ka?

Tsiteeri

IKI 07.07.2007 15:34

krisu 11.07.2007 10:48

endal ka sauna ehitus algamas ja mõte liikus ka nende IKI keriste poole aga, kui, nägin neid keriseid müügil K-Raua ACE-s ja hinnad algasid 16000.- >| , siis võttis mõtlema, et kas ikka panna selline raha hakkama.

Tsiteeri

IKI 11.07.2007 11:26

Saunaelamus on kindlasti seda väärt! IKI kerised on kõrgeime kvaliteediga Soome kästöö, kus on kasutatud kalleid ja kvaliteetseid materjale, mis tingivad ka kõrgema hinna. Vaatamata sellele on investeering kindlasti tasuv, sest kvaliteetsed materjalid tagavad ka väga pika eluea kerisele!
Helista palun 562 55452 ja kysi omale personaalne pakkumine.

Tsiteeri

Saunamees 11.07.2007 17:32

Ostsin paar aastat selle võrkkestaga kuhu laetakse kive sisse, vangla tööstuse töö.
Täielik s...., kuna leek paneb otse korstnasse ja puid läheb 3x rohkem kui vana kerisega. Panin vanale kerisele uue kesta parem ümber.
Teises suures saunas mul elektri keris 23kw Harvia oma kõrgendustega on ja ribide vahele ~200kg valumetalli lisamisega akumulatsiooniks siis on OK

Tsiteeri

Toomas 09.01.2008 21:34

Siin eespool kiruti saunamaailma odavaid koopiad - ostsin ise pool aastat tagasi just saunamaailmast narvi kerise, lasin aldermani töökojas korpusele veidi ribisid külge keevitada et küttepind suureneks ja panin leiliruumi. 4-5(!) keskmist halgu (isegi mitte kaske vaid tavalist okaspuud) - ja 6m2 leiliruumis on 45 minutiga 90C. Rohkem kütta ei saagi, muidu läheb väga kuivaks ja kuumaks. Ma ei usu, et iki vähema puukogusega sama palju kütaks. Narvi hind oli ainult 6000.-, läbi seina kütmisega mudel. Leil on parajalt niiske, 2 kasti kive ladusin peale. Ainuke viga, uks võiks paremini käia, muidu tundub väga hea hinna-kvaliteedi suhtega - vaatasin enne kastorit, harviat jt. Kestvuse kohta ei oska veel öelda, kolde lagi oli küll paksemast materjalist. Võimalik, et mujalt saaks sama ahju veel soodsama hinnaga.
Rainile aga soovitaks käituda konkurentide suhtes eetilisemalt - kui müügimees hakkab mõnd konkreetset firmat maha tegema, selle asemel et enda eeliseid esile tuua, siis mina kui klient ei ostaks tema käest isegi mitte maailma parimat toodet. Läheks uuriks hoopis konkurentide pakkumisi. Põhimõtteliselt.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.