SOOVITA HEAD ...
täispuidust erimõõtudega köögimööbel
Palun infot köögimööbli tellimise kohta neilt, kel on värskeid kogemusi või tuttavate kogemusi:) Mööbel peaks tehtama tellija jooniste põhjal, olema kvaliteetne e täispuidust ja normaalse tellimuse täitmise ajaga. Ja hinna-kvaliteedi suhe peaks ikka paigas olema. Liiga hea, et olla tõsi?! Aga äkki on selliseid firmasid? Palun soovitage. (Ka negatiivsed soovitused on teretulnud: millise firmaga ei tasu kohe kindlasti koostööd teha.)
tean kes teeks köögi ära-kirjuta mulle tagasi
tean kes teeks köögi ja ka muu mööbli ära. kirjuta mulle tagasi heino.sinisallu@mail.ee
sorri-sinisalu on ühe l-iga
Küsi pakkumist Saare Mööbel OÜ st. Koduleht neil www.saarem.ee. Tellimuse täitmine nelja nädalaga ja hind soodne. Julgen soovitada.
Soovitan siiralt Knolle kööke (www.knolle.ee). Hinna ja kvaliteedi suhe paigas, valmis sai lubatud kahest kuust varem ja kui mehed lubasid hommikul pool üheksa paigaldama tulla, siis olidki täpselt pool üheksa kohal, kõik sobis, sai kiiresti ja puhtalt üles:)
Täistammest ustega köögi tellisin disainerköökidest. Karkassi nad kül täispuidust ei tee. Tarneaeg oli natuke üle ühe kuu. Hinda sai ka kaubelda
www.dsk.ee
Viljandis on üks väike puidutöökoda kes teeb eritellimusel mööblit kõikidest puitmaterjalidest st plaadist kuni täispuidust materjalideni. Tellisin sealt tammepuidust köögi igasugu garniiside ja liistudega, aega läks ca 2 kuud aga asi on seda väärt. Julgen soovitada woodverk OÜ teistelegi.
Saveks Grupp teeb eritellimusel väga kvaliteetset mööblit kõikidesse elu ja äriruumidesse sealhulgas ka kööki
Tellisin EST Johannast täispuidust mööbli ning nüüd tuli välja, et töötasapinnad tehtud saepuruplaadist ning kaetud spooniga. No on ikka pätid ja mina maksin väärsipuidu hinna saepuru plaanid eest.
Palju siis täispuidust köök maksab?
Palju siis täispuidust köök maksab?
Oleneb ju sellest-palju kööki ja mis viimistlusega soovid. vaata ka www.heino-kapid.ee