SOOVITA HEAD ...

Pehmemööbli restaureerimine Tartus

AIVAR 04.08.2008 22:21

vaadata kodukalt www.PEHMEMOOBEL.eu

Kõik pakkumised oodatud meili peale ja küsimused. kodukal ka eraldi võimalus tellida neti kaudu.

Tsiteeri

valdeko 04.08.2008 22:24


Jah kusjuures viisin enda vana pehmemööbli Tartusse Lembitu 1E ja olen väga rahul töö kvaliteedi ja hinna suhtega. Nii kvaliteetset ja hea hinnaga mööblit ikka iga tänapäeva noor meister ei oskagi teha.

Tsiteeri

ints 08.08.2008 09:04

ma viisin ka oma mööbli sinna ,töö on väga korralik ja kvaliteetne jäin väga rahule

Tsiteeri

Aivar Klaos 06.05.2013 12:34

Tartus on peale meie veel palju häid tegijaid, aga vaata ka www.sohvameistrid.ee . Gsm. 555 888 72. Tuleme Tartu maakonna piires kohale tasuta. Arvestame välja kanga kulu ja teeme teile hinnapakkumise. Pakume ka ise kangaid ja oleme abiks kanga valiku tegemisel. Peale pehme mööbli restaureerimise ja remontimise teeme ka muid sadulsepatöid. Eritellimustöödeks nimetame neid asju mis tuleb teha arhitektide, sisekujundajate, või miks ka mitte ka Teie, või Teie lapse jooniste, või joonistuste järgi. Sobivad ka fotod välismaa ajakirjadest :-) . Teie teenistuses !

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.