KÜSI NÕU VÄRVISPETSIALISTILT

mida soovitate

nipitiri 08.08.2010 11:24

Tere,
kuidas saaks kaitsta vannitoa ukselavel asuvat ukseliistu mis on puidust ja puutub sageli kokku niiskusega. Kas seda voiks lihtsalt katta lakiga voi on muid voimalusi. Teadmised, kogemused puuduvad selles vallas. Kas enne nt. lakkimist on vaja pinda ka kuidagi toodelda?
Sama ka uksepiitadega vannitoas seestpoolt, mis on varvitud, kuid niiskuse tottu on paaris kohas varv koorunud. Kas ja mllist varvi soovitate kasutamiseks sanitaarruumides ja kas ka varvi pinnale voib kanda lakki vms.?

Tsiteeri

Raul 09.09.2010 09:32

Uksepaku võib ülelakkida mõne tugevama lahustipõhise lakiga, mis takistab niiskuse tungimist puitpinda. Sams kui eelnevalt on see juba lakitud tööstuslikult, siis tuleks vana lakk eemaldada enne lakkimist, sest tööstuslike (tõenäoliselt vesialuseliste) lakkide peale lahustipõhised lakid ei nakku.
Värvitud uksepiitasid saab ülevärvida. Värvitud pindasid ei lakita üldjuhul. Samamoodi sõltub uue värvi valik eelnevalt kasutatud värvitüübist. Soovitav on kas uksetootjalt parandusvärv üksikute kohtade jaoks küsida või kogu pind kruntida ja ülevärvida sobiva lahustipõhise tootega.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.