KÜSI NÕU VÄRVISPETSIALISTILT

Palkseina viimistlemine.

Heli 01.03.2015 17:35

Toa palkseinad on puhastatud vanast jamast ja lihvitud lamellkettaga. Palgile on kantud ka juba 2 kihti Sadolin celco aqua matti puidulakki. Peale lakkimist aga tulid palgil esile kõik pisemadki vead/eripärad. Roomatist on seinale jäänud risti tumedamad triibud, mis ei taha ka kõige parema lihvimise juures ära kaduda. Soov on säilitada võimalikult loomulik toon. Mis värvi abil saaks palgi tooni ühtlustada nii, et lõpptulemus väga tume ei jääks?
Lisan ka pildi seinast, 2 korda lakitud, triibud on selgelt näha.

Tsiteeri

Eve-Lii Sandre 02.03.2015 09:38

Tere,

Kuna ka antud lakk on läikivam, kui lakkimata pind, siis lakk pisivead paremini esile toonud.
Kas soovite läbikumavat tulemust või täiskatva värviga pinda katta? Viimasel juhul ei pruugi värvimine soovitud tulemust anda. Läbikumava viimistlusvahendi puhul on võimalus lakile kanda toonidtud vaha (Liberon Bloom) või toonida lakki ennast või lihvida lakikiht maha ja kõigepealt peitsida ning seejärel lakkida.

Tervitades,
Eve-Lii

Tsiteeri

Heli 02.03.2015 13:39

Tere,
Soov oleks jätta läbikumav tulemus. Laki kihiga on kaetud 1 sein, ülejäänud kaks seina ootavad veel tegemist. Kas pigem soovitate enne peitsida ja seejärel lakkida või saab lakki toonides sama hea tulemuse?

Heli

Tsiteeri

Eve-Lii Sandre 02.03.2015 18:03

Tere,

kindlam on enne jah peitsida veepõhise sisetööde peitsiga Pinotex Interior ja seejärel lakkida. Soovitan toonidega tulla tutvuma mõnda Värvikeskuse kauplusesse www.varvikeskus.ee või lähimasse ehituskauplusesse.

Kuna Teil on aluspõhi küllalt tume, siis tuleks siiski arvestada sellega, et tulemus ei ole 100% identne kaupluses oleva näidisega.

Heade soovidega,
Eve-Lii

Tsiteeri

Heli 03.03.2015 10:25

Tänan nõu eest!
Proovin kõigepealt peitsiga :)


Terv,
Heli

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.