KÜSI NÕU SOOJUSPUMPADE, KLIIMATEHNIKA SPETSIALISTILT

Kamin Nordpeis

Ellen 08.03.2010 23:28

Tere! Nordpeis kamin berlin seina südamikuga juhtus selline jama, et südamiku paremas allosas olev väike nupp mille väljatõmbamisel saab süütamisel õhu juurdevoolu suurendada ja mis peab põlemise ajal olema suletud nupp tuli otsast ära (oli keeratav) ja nüüd põlevad puud imekiiresti ära ning kuna kaminasuits läheb soemüüri, siis varem läks soemüür soojaks, siis nüüd enam mitte. Kas lõhkuda kamin küljepealt lahti, kas siis saakkks selle nupukese sellele kaminale külge kruvida või mida nüüd ettevõtta, et kamin toimiks jälle normaalselt.
Ette tänades!

Tsiteeri

toom 17.03.2010 08:02

Odavam on vist ikka mõnest kaminafirmast spetsialist tellida, kes asja üle vaatab. Kindlasti ei pea kogu kaminat lammutama hakkama.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.