KÜSI NÕU SOOJUSPUMPADE, KLIIMATEHNIKA SPETSIALISTILT

termostaat

- 18.04.2011 20:18

Tere,
kas on normaalne, et radiaatori termostaat teatud temperatuuri astme juures hakkab pusivalt haalekalt sahisema? Kas see voib olla haire termostaadi voi radiaatori toos? Vajab see ulevaatust?
Mis on insats? Kas uut tuupi radiaatorite varvitud pind on veekindel ja pideval niiskusega kokkupuutel ei hakka varv maha tulema voi radiaator roostetama?
Tanud vastuste eest!

Tsiteeri

ABC Kliima 18.04.2011 20:51

Termostaat hakkab kevadeti häält tegema siis, kui kogu maja küttevajadus langeb ning vooluhulk surutakse olenemata sellest ventiilist läbi. Hea lahendus selle lahendamiseks on kasutada sagedusmuunduriga tsirkulatsioonipumpa. Kahjuks ei ole see ainuke võimalik viga, kuid kui mure hakkas kevadel, siis on see suure tõenäosusega nii.

Pideva niiskuse korral võib hakata radiaator roostetama küll.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.