KÜSI NÕU SOOJUSPUMPADE, KLIIMATEHNIKA SPETSIALISTILT

küttemõõturitest

annely 05.01.2012 22:05

Mure selline. Elan kortermajas 2 korrusel keskel. Igal korteril on oma küttemõõturid, mille alusel maksme kütet ja eraldi siis üldküte (koridorid jne). Eelmine aasta suure külmaga jõudis meie majja kütet vähem, sest kõrvalmajdesse läks paremate küttetorude tõttu rohkem. Meie korterisse tõsiste külmadega kütet ei jõudnudki. Oma korteri kütte hind oli oluliselt väiksem kui üldküte.
Sel aastal kui ilmad on soojad ja kütet oleme üldse vähe peale keeranud on meie kütte arved üüratud. Kas on võimalik et mõõdik loeb valesti, kas on abi liiniseadest mis vahele paigaldatakse??? Praegu on nii soe et üldkütetki ei kulu eriti ja tõesti korter on meil pigem kergelt jahe. Majas on veel 2 korterit kellel kulub samas ulatuses ja teistel (olgugi et korterid suuremad) kulub kütet 2-3x vähem praegu. Milles võib asi olla, mida saame teha. Kas mõõturid ise on lollikindlad.

Tsiteeri

ABC Kliima 05.01.2012 22:26

Mina arvan, et tõpoolest on mõõturid rikki läinud. Kui korter on jahe, siis ei saa küttearve kuidagi üüratu olla.

ABC Kliima

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.