KÜSI NÕU PUHASTUS- JA PUHASTUSOHUTUSSPETSIALISTILT

Makrofleksi eemaldamine

Maire Nagla 07.07.2012 20:20

võhik paigaldas vastvahetatud uksele liistud makrofleksiga , mis pressis liistu vahelt välja ja määris valge ukseliistu pinna . Kas on võimaliks seda eemaldada .

Tsiteeri

Erki Tiivas 10.07.2012 21:47

Tere

Alles äsja on Eesti turule jõudnud ained, millega on väidetavalt võimalik edukalt eemaldada montaaživahu kuivanud jääke. Nädala lõpus peale testide teostamist saan Teile juba täpselt vastata.

Parimatega,

Erki Tiivas

Tsiteeri

Kollase vahuga jamas 14.07.2012 08:41

Tere,
Meil juhtus kodus sama mure olema, mis Mairel. See kollane vaht tegi oi kui palju peavalu. Lastes vahtu ukse ja seina vahesse hakkas see sealt suure hooga rulluma ja mööda ust ning seina põranda poole. Esimese hooga haarasin käega rulluvat kollast vahtu, et ust ära ei määriks. Lõpptulemus oli see, et koos olid nii uks, sein, mu riided kui ka ise. Nii käed kui juuksed. Põrandast rääkimata! :(
Kas kellelgi on kogemust, kuidas puhastada end ja oma maja sellest vastikust kleepuvast jamast?

Tsiteeri

Maire Nagla 25.10.2012 16:10

Tere.
Kas on juba olemas Eestis makrofleksi eemaldaja ? Ootama jäädes Maire Nagla

Tsiteeri

Erki Tiivas 25.10.2012 17:35

Tere,

Jah, koduleht kuhu tasub vaadata on http://www.bioner.eu, valdkond VÄRVIEEMALDUS. Seal on kogu värvide, liimide, mastiksite, montaaživahu jms eemaldamise valdkond ülevaatlikult esitatud.

Kui on soov asjatundjatega oma vajadused läbi arutada, saab astuda läbi kontorist Liimi 1, I korrus.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.