KÜSI NÕU PUIDU RESTAURAATORILT JA MÖÖBLI RENOVEERIJALT

Pruudikirstu restaureerimine

Liisi 26.08.2012 00:19

Kust leida kirstule külgedel olevaid uusi metallliiste? Vanad on liiga roostetanud ja osaliselt säilunud. Kuidas saaks kirstult maha värvipritsmeid?

Tsiteeri

Antiigiveeb 27.08.2012 20:15

Ehk aitab sepp Rein Tallinn Kaera tn. 6
51 08 743
Värvipritsmed - Kui pind on olnud vahatatud, õlitatud - noaotsaga. Värv ei ole puitu imbunud.
Värvi pehmendamiseks võid värvieemaldajaga pritsmekohad üle teha.
Jõudu!

Tsiteeri

luomet 07.03.2024 11:17

Kassitoit – kvaliteetne toit teie karudele


Kas teie ettevõte pakub teie klientide kährikutele kvaliteetset toitu? Meie ettevõte Kačių Maistas on valmis tagama, et teie kasside vajadused oleksid täielikult täidetud.

Meie tooted on valmistatud ainult parimatest koostisosadest, et teie karud saaksid täpselt seda, mida nad vajavad, et olla terved ja õnnelikud. Pakume erineva maitse ja koostisega toiduaineid, mis vastavad teie klientide erinevatele vajadustele.

Usaldage meie usaldusväärset klienditeenindust ja kvaliteetset tootevalikut. Püüame hoida teie kliendid õnnelikuna ja teie ettevõtet edukas hoida.

Võtke meiega ühendust juba täna, et arutada, kuidas saaksime teie ettevõttel edu saavutada! https://lulomet.lt/kaciu-maistas/

Tsiteeri

Lartus 12.03.2024 16:47

Külgedel olevate vanade metallliistude eemaldamiseks on mitu võimalust:

1. Kuumutamine:

- Kuumutage metalli liist soojenduspüstoliga, kuni see hakkab värvi maha kooruma. Kasutage ettevaatust, et mitte metalli liiga kuumutada, sest see võib põhjustada puidu kahjustumist.
- Pärast kuumutamist eemaldage värv kaabitsa või spaatliga https://www.haldjakodu.ee/magamistuba/tekid/siidtekid/

2. Keemilised vahendid:

- Kasutage värvieemaldajat, mis on mõeldud metallilt värvi eemaldamiseks. Kandke värvieemaldajat metalli liistule vastavalt tootja juhistele ja laske sellel mõjuda.
- Pärast mõjumisaega eemaldage värv kaabitsa või spaatliga.

3. Lihvimine:

- Lihvige metallliist liivapaberiga, kuni värv on eemaldatud. Alustage jämeda liivapaberiga ja seejärel lihvige peenema liivapaberiga, et saada sile pind.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.