KÜSI NÕU PUIDU RESTAURAATORILT JA MÖÖBLI RENOVEERIJALT

Puitsein

Piret 22.11.2013 23:04

Olen võtnud vanal palkseinal maha kogu selle peal oleva korra - välja tuli ilus puhastatud puit , millega seda nüüd üle teha et ei jääks kollakas - tavaline linaõli tõmbub kollakaks , olen ka proovinud valget toonitud õli ,aga jääb vist liig valge, tahaks naturaalset tooni , värvitut - on karnauba vaha aga kas see pole mitte hoolduseks - nii vedel tundub ja mingit jälge ei jää . Oskab keegi oma kogemustest infot vahendada.Tänuga

Tsiteeri

Antiigiveeb 23.11.2013 23:02

Tere,
Sellisel puhul on Karnauba vesivaha minu lemmikuks. Toob puidu ilu esile ja tekitab kergelt siidja läike. Võluks ongi kihti mittetekitava kaitsekihi loomine. Lisan ka mõned pildid (NB! fotod tegin ainult välguga öösel ja tulemus paraku mitte eriti hea). Vaha kasutatakse ka näiteks nätsupatjade katmiseks, et nad üksteise külge ei hakkaks.
Karnauba vesivaha leiate kõigist ehitusmaterjalide poodidest. AGA siit ehk mugavamalt:
Antiigiveeb e-poest: http://www.antiigiveeb.ee/amello/index.php?route=product/product&path=59&product_id=65

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.