Вдохновение, идеи дизайна интерьера, советы и рекомендации

Antiikmööbel vajab professionaali kätt

Väga sageli pole antiikmööbel müügil oma algsel kujul. See on mõistetav - kümneid, sadu aastaid erinevaid paiku, ladustamist pööningutel kahjustab ja muudab puitu. Tolm koguneb polstrisse, mööbliriie on nagu kalts, metall roostes. Sellises olukorras on restaureerimine möödapääsmatu.

Mööbli taastamisel on oluline garantii.
Garantiid saavad aga pakkuda professionaalsed meistrid, kellel on aastatepikkused kogemused selles valdkonnas. Üsna sageli on nad endised või praegused muuseumi restauraatorid, mis näitab, et neil on vastava erialane kogemus, haridus.
Mööbli restauraatorid saavad sõna otseses mõttes hunniku puit detaile („väärtuslikku prahti“) ning vaid head restauraatorid on võimelised selle uuele elule äratama ning tagama, et mööbliese peaks veel vastu.


Eriti on see oluline haruldasema, kallima antiikmööbeli juures, mis on nikerdatud, lakitud ja kaetud lehtkullaga.

Kui usaldada mööbli restaureerimisel juhuslikule amatöörile, mõeldes, et kas selline "rekonstrueerimise" töö on ikka vajalik, võib juhtuda, et ebaprofessionaalsete tagajärgede parandamine, taastamine toob märkimisväärseid lisakulusid.
Et hoiduda saatuslikust veast, on parem mitte kiirustada. Teha päringuid, analüüsida ja otsida abi tunnustatud meistritelt. Hoiate kokku lisakulutuste pealt märkimisväärsed rahasummad. Odavusel on sageli väga kallis hind.

Kvaliteetne restaureerimine nõuab mitte ainult täiuslikke tehnilisi teadmisi ja oskusi vaid ka sügavaid teadmisi kunsti ajaloost, antiikmööbli stiilide tundmist. Haruldaste dekoratiivsete materjalide ja mööbli viimistlus metoodika valdamist. Euroopa, antiikmööbli valmistamisel on sageli kasutatud lehtkulda, inkrusteeritud erinevaid eksootilisi materjale (pärlid, vääriskivid, hõbe jne). Selline stiilne mööbel nagu rokokoo või barokk, tähendab keerulisi mustreid, mis nõuab taastamisel tähelepanuväärset talenti.
Klassikalise mööbli restaureerimise eesmärk ei sa olla ainult muuseumi eksponaatide korrastamine ja osalemine messidel ja näitustel. Taastamise ülesanne on anda mööblile võimalikult algne ajalooline (valmistamise aegne) väljanägemine. Planeeritult edasiseks kasutamiseks kodus- see on teema arutamiseks. Restaureeritud mööblit ei tohiks vaadata ainult kui täiusliku välimusega kunstiteost. Kindlasti peaks restaureeritud mööbel leidma oma endise, algse otstarbe aktiivses igapäeva kasutuses.

Mööbli restaureerimise erinevad võimalused – hädapärane kosmeetika.
Võimalk teostada kui ese on kasutamiskõlblik. Eemaldatakse ekspluatatsiooni tagajärjel tekkinud pindmised kahjustused, kriimud ja väiksemad remondid. St. taastatakse välisilme.

Kapitaalse mööbli restaureerimise korral mõeldakse põhjalikku ja aeganõudvat remonti. Mille käigus tavaliselt ese demonteeritakse erinevateks puidudetailideks. Vahetatakse välja murdunud, kaotsiläinud osad (jalad, käepidemed, keeretega osad), uksed ja sahtlid. See on raske aja- ning materjalimahukas töö, mille käigus eemaldatakse seened ja mardikad. Asendatakse kahjustatud värvkate, poleer, remonditakse dekoratiivsed elemendid, mööblitarvikud. Tööde lõpetamisel on rekonstrueeritud mööbel nagu uuesti sündinud.

Mitte asjata ei nimetata restaureerimist ka taastamiskunstiks.
Antiikmööbel on aega ja raha panustamist väärt, et teenida teid ja järeltulevaid põlvi.
Kapital, mis kannab alati ja igal ajal protsenti.

Uuri kõigest lähemalt >>>

Опубликовано: 23.03.2013

Реставратор мебели, шорницкие и обивочные работы J. Pihelgas

тел.:
+372 621 1854
Адрес:
Kesk-Sõjamäe 3e, Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

смотреть ещё