Интересные продукты

Silmapaistev köögitehnika Sinu Interjööri


Mööblimasin OÜ koostöös E-Lux Kodutehnika OÜ'ga esitleb messil Interjöör 2013 silmapaistvaid tehnikatooteid.

Cortina-sarja tooted, mida iseloomustab detailide harmooniline tasakaal
kombineerituna oskusliku materjalide valikuga, on saanud inspiratsiooni mägiseppade kunstiteostest, kes kasutades põlvkondade oskusteavet, loovad filigraanseid taieseid.

Dolomiitide iidne pärand ja Cortina dÀmpezzo esklusiivne eripära kaunistab nende toodetega ka Sinu interjööri.


Selle sarja iseloomulikuks disainielemendiks on juhtnuppude viimistlus. Cortina-sarjas on valikusse lisandunud juhtnupud, mis on kaunistatud Swarovski kristallidega.


Mis mõttes „E-Joon“?
E-Ion: selle salapärase nimetuse taga peitub selle tehnoloogiline eripära.

See ei ole tavaline plekist mürisev monstrum, mis suudab oma küündimatuses meie kulninaarseid elamusi häirida, vaid täiuslik meistriteos. Mis on siis „vaala kõhus“?

Seadme hing ja süda on bipolaarne ionisaator.
Ioonid – aatomid või aatomite grupid, mis on kaotanud või „külge kleepinud“ 1 või rohkem elektrone. Seeläbi on need ioonid kas negatiivsed või positiivsed. Keemiakeeles: ioonid, mis oma keemiliselt aktiivse olemuse tõttu ründavad kahjulike ainete väliskesti, lõhuvad selle ja seeläbi teevad kahjutuks viirused ja bakterid, hallituse ja seeneeosed, allergeenid, samuti neutraliseerivad lõhna, nt tubakasuitsu.



Tavaliselt on kodune õhk „vaene“ ja saastunud, ehk siis on meie õhus liialt positiivseid, samas aga napilt negatiivseid ioone. Normaalseks peetakse olukorda, kus 1 ccm-is on 1200 (+) ja 1000 (-) iooni.

Samuti oskab see aparaat kodus omasoodu toimetades hinnata, kui hea või halb on meie sisekliima. Selleks on tal spetsiaalne sensor, mille indikaatoriks on lehe kujutis esipaneelil. Kui see on kollane, on õhk meie kodus „vaene“ ning õhupuhastaja asub tööle, kuni saavutatakse optimaalne ioonide tasakaal. Leht värvub roheliseks.


Kokkuvõtvalt: see õhupuhastaja on meie kodu tervisliku kliimakeskkonna tootja, säästes energiat ning mille paigaldamine on lihtsaim mõeldavatest.



Köögimööbel asjatundjatelt. Kvaliteetsed köögid Mööblimasinalt!


Saada köögitehnika päring: info@mooblimasin.ee

Опубликовано: 25.04.2013

MÖÖBLIMASIN - ERITELLIMUSMÖÖBEL

тел.:
+372 5657 4500
Адрес:
Sõpruse pst 33 , Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

смотреть ещё