Статьи и новости

Dialoog mehe ja naise vahel – uus reaalsus kodukujunduses.

Dialoog mehe ja naise vahel – uus reaalsus kodukujunduses.

Üks meie tore klient tegi väga õige tähelepaneku: remont ei saa kunagi otsa, seda saab ühel hetkel katkestada. Siis kui sõpradele jääb mulje, et kõik on juba paigas. Vaid perenaine teab, mis on veel puudu, kuid... Siis tulevad välja meeste ja naiste erinevused.
Daamide puhul tähendab “hea” maitse tihtilugu “kallist” maitset, härrad peavad “heaks” hinnaks “soodsat” hinda. Kuidas lahendada seda sorti dilemmat? Kuidas üleüldse jõuda otsuseni ning alustada renoveerimise, remondi, mööbli vahetusega – kodumuutuse mänguga?
Mõte võib ju ammu valmis mõeldud olla, kuid otsus sünnib,siis, kui kahe inimese monoloogid ületavad kriitilise piiri.
Olles ise pereisa, saan täpselt aru, kuidas mõtleb üks koduperemees ja miks ta meelsasti lükkaks renoveerimise otsused kaugesse tulevikku: on tarvis hakata võtma vastu hulgaliselt otsuseid. Aga kuna meie igapäeva stressirohke töö seab meile samuti ülesandeks selliste otsuste vastuvõtmise kohustused, siis kodu peaks ideaalis pakkuma pingete maandamise võimalust.
Samas mõistan väga hästi ka perenaist, kes on ida-euroopa kulturiliste iseärasuste tõttu sunnitud veetma köögis rohkem aega, kui ta tegelikult sooviks: sõbranna (naaber, kolleeg, sugulane vms.) sai endale uue ergonoomilise köögilahenduse, kus köögimasinad hoolitsevad toiduvalmistamise ning nõudepesemise eest. Perel on kõht täis ja käed on ideaalses korras! Tahan kaa!
Kas olen ainus, kes näeb siin huvide konflikti? Vaevalt küll!
Siin tuleksime teile appi ning pakuksime kasvõi osalist lahendust sellele dilemmale. Miks tuleb üks inimene mööblistuudiosse mööblit tellima ja ei lähe seda otsima valmismööbli poodi? Vastus on lihtne. Kaasaegsed võimalised ja tehnika iseärasused ei võimalda valmismoodulite kasutamist, sest sisseehitatavad köögid ja garderoobisüsteemid arvestavad just teie ruumilahenduse ja just teie materjalide eelistustega.
Meie pakume lahendust nii (mehed pöörake palun tähelepanu!!!) meestele kui ka naistele. Oleme koondanud suurel hulgal informatsiooni erinevate kesk-euroopa mööblitootjate kvaliteedi- ja hinnaklasside osas. Ja see võimaldab meil täna pakkuda sobivat lahendust igale inimesele lähtudes kahest parameetrist: hind ja kvaliteet. Kõik saavad ju väga hästi aru, et igal esemel on olemas oma HIND, kuid paljud unustavad, et igal esemel on samuti olemas on VÄÄRTUS. Meie pakume informatsiooni, mis aitab viia HINNA ja VÄÄRTUSE omavahelisse tasakaalu. Nüüd on teil võimalus öelda, mida te oma raha eest saada soovite ning mis on see summa, mida soovite oma uude kodusse investeerida. Samas kaasneb pakutavate toodetega Itaalia disain ja professionaalsed soovitused ruumilahenduse osas. Ja mis teeb peremehe jaoks pakkumise veel huvitavamaks - me viime teie vana mööbli ise minema ning teie soovil teostame ka ruumi renoveerimistöid. Ja te ei pea enam muutuma logistikuks ning hoolitsema selle eest, et paigaldajad, maalrid ja santehnikud saaksid kohandada oma plaane ja kohtuda teie kodus, et pidada nõu või lahendada jooksvaid küsimusi.
Ning viimane üllatus – seekord perenaistele – professionaalsete sisekujundajate konsultatsioonid ei ole samuti nii kallid, kui paljud arvavad.

Vaatame siis veel kõik koos selle valemi läbi:
VANA MÖÖBEL VÄLJA + UUS MÖÖBEL SISSE + TÄISTEENUS + VÕIMALIKUD LISATEENUSED = PERERAHU + EELARVE TASAKAAL

Võimalikud tulemused on juuresolevatel piltidel.



Palazzo Sisustussalong
www.palazzo.ee

Опубликовано: 27.12.2008

Palazzo Interiors

тел.:
+372 442 3050, +372 564 0851
Адрес:
Papiniidu 58, Pärnu, Pärnumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Новые жилые кварталы на месте несимпатичных старых районов? Просторные квартиры-лофты вместо тесных квартир с низкими потолками? Light Concept предлагает вашему вниманию идею для оформления современных квартир.

смотреть ещё