Статьи и новости

Tallinn FoodFest 2010 - 28.-30.10.

Profid kogunevad.Toidusõbrad uudistavad

Tallinn FoodFest 2010 (TFF) toob Eesti Näituste messikeskusesse nii toiduala profi kui ka kodukoka ning nende talendi austajad - hea toidu sõbrad nii Eestist kui ka naabrite juurest.

Sel aastal juba 18. korda aset leidval toiduala messide sarja kuuluv toidufestival on ala ettevõtjatele kindel traditsioon, kus kohtuda oma kolleegide, äripartnerite ja tarbijatega. TFF toob eksponentidele ainulaadse võimaluse uute toodete esitlemiseks, kaubamärgi tuntuse laiendamiseks. Messil saab oma ettevõtet vahetult tutvustada nii edasimüüjatele, erialapublikust proffidele ja ka meediale. TFF on toidutootjate, maaletoojaid ja ka edasimüüjate mess. Kaasa löövad ka eriala- ja ametiliidud, koolitajad ja meediakanalid.

Eesti juhtivale erialamessile – Tallinna toidufestivalile toob erialakülastajaid huvi uute toodete ja pakkujate vastu, ala meistrite esitlused ja võistlused. Messi programmis on paarkümmend toote- ja kutsealavõistlust, mis pakuvad elamusi ja pinget nii proffidele kui asjaarmastajatest kokkadele.

TFF on osalt avatud ka kõigile toidust ja toiduvalmistamisest huvitatud tarbijaile. Siit saab festil osalejale hea võimaluse vahetus suhtlemises tundma õppida oma tarbijat, tema soove ja kuulda hinnanguid.

Tänavusel toidufestivalil on üheks keskseks teemaks mahe ja ökotoit. Kaasatud kodumaiseid tootjaid toovad välja toidusõpradele uusi valikuid ja teavet mahetoidust. Eesti toidust ja eriti

tervislikust toidust annab külastajatele teavet ning maitseelamusi toidutööstuse ekspositsioon.

Jätkuvalt on messil koolide ja lasteasutuste toitlustajate päev. Üle pooletuhande kooli- ja lasteaiatoitlustuse töötaja saabub messile huvitatuna nii teabeüritustest kui ka spetsiaalsetest messipakkumistest.

Taas on messil tunda lähenevaid jõulupühi. Traditsiooniks on saanud ja meedias suurt huvi pälvivate parimate jõulutoodete konkursid on järjest populaarsemad ning suurendavad külastajate huvi messil pakutava vastu.


Külastaja info

Tallinn FoodFest 2010 on avatud ärikülastajatele

* neljapäeval, 28.10. kell 10:00 – 18:00
* reedel, 29.10. kell 10:00 – 19:00

Sissepääs kutsete, kliendikaartide ja pääsmetega.
Kutsega tasuta Kliendikaart 75 kr – 5 EUR
Pääse 120 kr – 8 EUR
Messile pääseb alates 18. eluaastast

Festival ootab kõiki hea toidu sõpru

* laupäeval, 30.10. kell 10:00 – 17:00

Lastehalli kava

Pääse 60 kr - 4 EUR
Flaieriga 40 kr
Perepääse (kuni kaks täiskasvanut + kolm last, vanuses kuni 15 a) 120 krooni – 8 EUR
Lapsed (7 kuni 15 a) ja pensionärid 30 kr - 2 EUR
Lapsed kuni 7. eluaastani – tasuta
Lapsed kuni 12. eluaastani pääsevad festivalile ainult koos täiskasvanuga.

Tallinki ClubOne kaart 30 kr

Festival toimub Eesti Näituste messikeskuses.
Pirita tee 28, Tallinn.

Опубликовано: 26.10.2010

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

смотреть ещё