Статьи и новости

Nostalgilised retrotoonid on vannitoas tagasi - vali oma toon!

Gustavsberg lõi koostöös Rootsi disaineritega 60ndatest ja 70ndatest inspireeritud hetke kuumimates trenditoonides vannitoapaleti ning käivitas sisutuskonkursi aasta värvitooni leidmiseks.

Rootsi omaaegsete moenimede järgi ristitud Gustavsbergi retrolikus vannitoapaletis on tugevalt tunda 60ndaid ja 70ndaid, mil vannitubades kohtas sageli sinist, oranži, kirkaid kollaseid ja rohelisi toone. “Värvitoonide trendid muutuvad tsükliliselt ning mitmed täna populaarsed paletid olid moes ka 30 aastat tagasi,” sõnas värvilahenduse välja töötanud disainifirma Note Design Studio juht Jon Eliason. “Gustavsbergi värskeima värvilahenduse loomisel oli meie eesmärgiks modernne ja inspireeriv värvigamma, milles oleks tunda ka Gustavsbergi pikka ajalugu. Tulemuseks on viiest toonist koosnev palett, kus pastelsed ja mahedad toonid on ühendatud sügavate ja tugeva karakteriga värvitoonidega. See on julge ja omapärane kooslus, mis mõjub värskelt just täna,” rääkis Eliason.



Uued värvitoonid on loodud Gustavsbergi uusima vannitoasarja Nautic jaoks, millel on vahetatavad dekoori- ja vannitoamööbli elemendid, mis lubavad kerge vaevaga kogu vannitoa isikupärasemaks muuta.


Sinine Birger on sügav ja tummine, tilgakese rohelisega üles soojendatud sinine värvitoon, mis milles on käsitsi glasuuritud vannitoaplaadi ja vanaema kohvitassi helki.

Kollane Signe on imeline värvitoon, mis soojendab nagu päike ja mõjub rõõmsalt nagu suvised köögikardinad, lüües pehme ja sõbraliku kontrastina kogu vannitoa särama.

Helesinine Evert on klassikaline ja rafineeritud toon, mis loob vannitoas rahuliku, kindlameelse ja luksusliku olustiku.

Helekollane Ingrid on pehme ja pastelne toon, mis viib mõtted lapsepõlve, tuues meelde või, vanilje, kodu ja ema lokitangid ning tekitab vannitoas mõnusalt hoolitsetud tunde.

Roheline Ture on pehme veluursohva või lemmikute sametpükste karva toon – turvaline ja soe, maalähedane ja omane, tuletades meelde sügisest aiatööd ning mõjudes väärikalt ja jõuliselt.



Et anda kõigile Põhja- ja Baltimaade huvilistele võimalus proovida, kuidas uued retrohõngulised moetoonid vannitoas välja näeksid ning avaldada arvamust, milline neist viiest vääriks aasta värvitooni tiitlit, on Gustavsberg käivitanud internetis interaktiivse showroom'i ja sisekujunduskonkursi.
Peaauhinnaks on uhiuus Nautic vannitoasisustus.


Osalemiseks tuleb minna Gustavsbergi kodulehele, siseneda otse avalehele lingitud aasta värvitooni valimise showroom'i, valida oma lemmiktoon ning sobitada see enim meeldivate stiilielementidega oma unelmate Gustavsbergi vannitoaks: valida on julgelt rokiliku, naiselikult glamuurse, roosiliselt romantilise, selgepiiriliselt skandinaaviapärase, metsiku safari või 70ndate retrostiilis vannitoakujunduse vahel.
Selleks, et saada võimalus võita oma koju uus Nautic vannituba, tuleb lisaks oma lemmiktooni poolt hääletamisele ja unelmate vannitoavisandi läkitamisele sõnastada lühidalt ka enda isiklik vannitoavisioon. Loodud vannitoakujundust saab aga hõlpsalt jagada ka oma Facebooki sõpradega, andes neilegi võimaluse konkursil osaleda ja võita.



15. maini kestva konkursi tulemusena saabuvad Gustavsbergi elegantses ja modernses Nautic vannitoasarjas peatselt müügile konkursi võitja lemmiktoonis vann, segistid ja dekoorielemendid.

Testi Sinagi, milline on Sinu lemmik stiili ja värvitooni vannituba!


Опубликовано: 14.03.2011

Oy Gustavsberg Ab Eesti Filiaal

тел.:
+372 646 0312
Адрес:
Fr.R Faehlmanni 6, Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Stragendo представляет виды ясеня

Stragendo представляет виды ясеня

В предыдущей статье мы разобрались в чем отличия межу дубом и ясенем, рассмотрели преимущества ясеня. Теперь, логично обсудить виды ясеня. Не будем углубляться в научную плоскость – в подвиды и сорта. Информация из учебника по дендрологии скажет мало нового для неподготовленного читателя и вряд ли полезна при создании интерьера.

смотреть ещё