Статьи и новости

Axor Starck V – murranguline valamusegisti


Hansgrohe SE kaubamärk Axor toob turule murrangulise valamusegisti. Kasvades välja lakkamatust tungist luua tooteid, mis toovad esile vees peituva elujõu ja vee hingestatuse, on Axor koostöös Philippe Starck'iga loonud oma esimese läbipaistva segistiga Axor Starck V. Selle ametlik esitlus toimus nädalavahetusel Milanos Axori esinduskaupluses DURINIQUINDICI.


„Veekeerise fenomen on minu isa Klaus Grohet paelunud juba õige mitu aastat,” räägib Axori juht Philippe Grohe „Tema tähelepanek, et vee saab niisuguse keerise abil esiplaanile tuua, oli Axor Starck V loomisel lähtepunktiks. Oma pikaaegses sõbras Philippe Starckis ei leidnud me täiuslikku partnerit mitte üksnes disaini alal, et luua veekeerisele ümber sobiv vorm, vaid saime tema näol ka väärtusliku partneri arendustöö vallas. Lõpptulemusena võib öelda, et toote valmimist ei teinud võimalikuks mitte üksnes loovus ja sihikindlus, vaid ka tehnilised teadmised-oskused ning enam kui saja aasta pikkune vee käsitlemise kogemus.”
Philippe Starcki järgi on töö tulemuseks “segisti, mis esindab absoluutset minimalismi: täiesti läbipaistev, peaaegu nähtamatu ja veekeerise näol endas midagi imelist kätkev”.

Vee tajumine keerise kaudu
Enam kui 20 aastat on Axori uuenduste tuumaks olnud inimese suhestumine vee ja ruumiga. Axor Starck V on selle mõtte üks kõige silmapaistvamaid tõlgendusi: veekeerise ilu ja dünaamikaga loob uus segisti silla valamus voolava vee funktsionaalsete ja emotsionaalsete tahkude vahel, muutes vee igapäevasest tarbimishüvest väärtuslikuks ressursiks.


Orgaaniline kujundus ja läbipaistvuse esteetika
Orgaaniline ja läbipaistev kujundus teeb Axor Starck V põnevaks, ent samas rahulikuna mõjuvaks tooteks. Vee nähtavaks muutmise ja selle voolamise esiletoomise kõrval aitab läbipaistvus segistil ilusasti ümbrusesse sulanduda, nii et segisti justkui dematerialiseeruks. Avatud ülaosaga tila võimendab vee kui millegi loodusliku kogemist veelgi: kasutaja silme all tungib pöörlev veejuga läbi segisti ülespoole ja langeb takistamatult valamusse, see vaatepilt kutsub esile rõõmu ja rahulolu.

Vee kogemine tehnika ja innovatsiooni kaudu
Jäädes truuks Hansgrohe põhimõttele valmistada väga esteetilisi, funktsionaalseid ja vastupidavaid vannitoatooteid, paistavad Axor Starck V puhul silma selle rohked uuendused, mis üheskoos määratlevad kahtlemata täiesti uue valamusegistite kategooria. Näiteks on segisti valmistatud kristallklaasist, igati vastupidavast orgaanilisest materjalist. Voolukiirusega 4 l/min aitab Axor Starck V vett kokku hoida, ilma et kasutaja kogemust mingil moel ohverdataks. Avatud, pööratav ja eemaldatav tila muudab segisti veelgi paindlikumaks: seda on mugav valamu juurde paigaldada ja lihtne nõudepesumasinas pesta.

Vaata videolõiku: Philippe Starck räägib Axor Stark V-s



*Axor Starck V on saadaval ühe kangiga valamusegistina (9/2014), kahe avaga valamusegistina (3/2015) ja ühe kangiga valamusegistina kraanikaussidele (3/2015).
*Kroomitud ja valge (pulberpinnakate) pind; kaksteist standardset PVD-viimistlust; soovi korral on Axor Manufaktur´i kaudu saadaval ka muud viimistlusvõimalused.

Hansgrohe Axor Starck V segisti

Hansgrohe Axor Starck V segisti
*Voolukiirus: 4 l/min.
*Veekeerise tekitamiseks vajalik rõhk: vähemalt 1,5 baari.
*Kristallklaas: kriimustuskindel, puhastusvahenditele vastupidav, nõudepesumasinas pestav.
*Klaasist otsa eemaldamine: EasyClick-In-ühendus segisti otsa ja ülejäänud korpuse vahel lihtsustab puhastamist ning võimaldab vana osa hõlpsasti uue vastu välja vahetada.
*SafetyStop: võimaldab otsa eemaldada ilma südamikku välja võtmata.
*Pööratav ots: võimaldab veekeerise paremini nähtavaks teha, pritsimise vähendamiseks veevoolu reguleerida ja segisti korpust mugavamini valamu külge paigaldada.
*Segisti korpuse asendit saab muuta, et paigaldada kang kas vasakule või paremale.

Опубликовано: 16.04.2014

Pharo/axor

тел.:
+372 682 6829
Адрес:
Mäealuse 2/1 , Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Эксклюзивные обои выполненные в сотрудничестве завода Decoprint и студии Darling Mind.
Дизайнеры соблазняют зрителей своими иллюстрациями на жизнь в сказочном и чудесном мире.
Вдохновленные идеей сюрреалистического мира снов, они нацелены на преобразование интерьера и
привнесение характера хозяина дома.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

смотреть ещё