Статьи и новости

Moodne ja mugav vannitoasisustus Villeroy & Bochilt

2015. aastal puudub üks ja ainus jõuline trend, mis määraks kogu vannitoa disaini ja sisustuse.
Õigupoolest võib rääkida hoopis erinevatest kontseptsioonidest ja trendidest, mida uute vannitoatoodete ja tehniliste uuenduste disainimisel arvesse võtta.Villeroy & Boch keskendub 2015. aastal oma tootevalikus ja kontseptsioonides sanitaartoodete sektori trendidele nagu säästlikkus, hügieen ja mugavus, samuti disainile ja stiilsusele.

 Источник: www.villeroy-boch.com

Источник: www.villeroy-boch.com

Säästlikkus

Tänapäeva kasutaja soovib ka vannituppa keskkonnasõbralikke tooteid. Villeroy & Boch pakub kergesti hooldatavaid materjale, nagu näiteks CeramicPlus, ja tehnilisi lahendusi, mis vähendavad oluliselt vee- ja energiatarvet, näiteks siseservata DirectFlush wc-poti mudeleid.

Mugavus ja hügieen

Üha enam inimesi panustavad indiviidikesksesse ja terviklikku tervishoidu, et säilitada hea tervis ja vorm. See ei tähenda üksnes sportimist ja vaimseid tegevusi, vaid ka spetsiaalset kehahooldust ja hügieeni kodus. Vannitoast on saanud isiklik tervisekeskus, milleks on sageli näiteks saun või ViClean bidee prill-lauaga wc-pott, mis peseb teid veega õrnalt ja põhjalikult pärast seda, kui olete tualetti kasutanud.

 Источник: www.villeroy-boch.com

Источник: www.villeroy-boch.com

Individualiseerimine

Individualiseerimine või isikupärastamine on kõikides eluvaldkondades äärmiselt oluline. Nõudlus isikupäraste vannitoalahenduste järele, mis vastaksid kasutaja soovidele ja nõuetele, on tõusuteel näiteks dušinurkade disainis. Villeroy & Boch pakub laia valikut kvaliteetseid dušialuseid, -nurki ja klaasist vaheseinu, mis võimaldavad leida õige lahenduse praktiliselt igale ruumitüübile. Rahuldamaks nõudlike klientide vajadusi, on Villeroy & Boch loonud Squaro Prestige sarja näol terve valiku ainulaadseid vanne, kus on kasutatud naturaalsest puidust valmistatud vineeri ja mis on isikupäraselt kaunistatud käsitsi valmistatud struktuurse viimisitlusega.

 Источник: www.villeroy-boch.com

Источник: www.villeroy-boch.com

Disain ja stiil

Vannitoatoodete valik on niivõrd lai, et kasutajad otsivad toodete valimisel üha enam suunamist ja kindlustunnet ka stiili osas. Villeroy & Boch pakub mõlemat - asjatundlikke nõuandeid ja kaunilt kujundatud tooteid tervikliku kontseptsiooniga, mis valmistavad kasutajale rõõmu ka aastate pärast tänu oma ajatule disainile. Igale sisustussoovile ja maitsele leidub midagi sobivat - moodsat klassikat, nagu näiteks võluv Hommage kollektsioon, mis on nüüd saadaval ka valge sisustusega, või lihtsaid geomeetrilisi kujundeid, mida iseloomustavad Subway 2.0, Architectura. või uut Venticello kollektsiooni.. Tõeliselt eksklusiivset vannitoaelamust pakub Squaro Prestige vann oma ehtsast puitvineerist paneeliga.

 Источник: www.villeroy-boch.com

Источник: www.villeroy-boch.com

Kodutunne

Vannitoasisustus muutub üha kodusemaks. Olulist osa selles mängib vannitoamööbel. Disain sobitub täiuslikult sanitaarkeraamikaga ning mööbel on valmistatud kvaliteetsetest ja vastupidava pinnaga materjalidest. Kasutatud on moodsaid värve, näiteks erksat valget puitu, mis loovad vannitoas hubase heaolu-õhkkonna. Lisaks on mööbel varustatud nutikate funktsioonidega ja pakub praktilisi panipaiku, tänu millele on vannituba alati puhas ja korras.
Sama kehtib ka uue Venticello vannitoamööbli kollektsiooni puhul, mis pakub väga erinevaid mudeleid, erinevates värvides ja mitmesuguste pindadega, mis võimaldavad luua individuaalseid kombinatsioone. Venitcello sarjaga on Villeroy & Boch keskendunud disainile - uut kollektsiooni iseloomustavad õhukesed valamuservad ja kaasaegne vorm. Kollektsiooni kuulub suur valik valamuid, mille hulgas on kaks laia tasapinnaosaga asümmeetrilist mudelit, elegantne pinnapealne poolsüvistatavana näiv valamu ning projektiärisse mõeldud valamud. Venticello sanitaarkeraamikat saab sobitada interjööri nii iseseisvalt kui koos sarja kuuluva mööbliga.

Venticello - täiuslikud vormid Sinu vannituppa Источник: www.villeroy-boch.com

Venticello - täiuslikud vormid Sinu vannituppa Источник: www.villeroy-boch.com

Külasta Gustavsberg/Villeroy & Boch stendi ka messil Eesti Ehitab 2015, 8. - 11. aprillil C-hallis, stend C-92.

Loe Villeroy & Boch'st lähemalt Facebookist ja kodulehtedelt: www.gustavsberg.com, www.villeroy-boch.eu

Опубликовано: 17.02.2015

Oy Gustavsberg Ab Eesti Filiaal

тел.:
+372 646 0312
Адрес:
Fr.R Faehlmanni 6, Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Эксклюзивные обои выполненные в сотрудничестве завода Decoprint и студии Darling Mind.
Дизайнеры соблазняют зрителей своими иллюстрациями на жизнь в сказочном и чудесном мире.
Вдохновленные идеей сюрреалистического мира снов, они нацелены на преобразование интерьера и
привнесение характера хозяина дома.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

смотреть ещё