Статьи и новости

5 põhjust, miks eelistada puidust põrandat

Kui remonti tehes on jõudnud järg põranda juurde ja valikus on mitu erinevat põrandamaterjali, aga nende vahel valimine on keeruline, siis FineFloors toob välja mõned punktid, miks eelistada puitpõrandat.

Tänapäeval on palju erinevaid puidust põrandamaterjale, võimalikke mustreid ja otstarbeid, kuid puidu eelised on ühesugused. Seega on puitpõrand tark valik inimesele, kes soovib oma koju luua maalähedast õhkkonda ilma tüütu kohustuseta seda pidevalt hooldada.

 Источник: www.finefloors.ee

Источник: www.finefloors.ee

1. Puit on naturaalne ja soe

Puit on naturaalne ja jala all astudes soe. Naturaalse materjalina tekitab puitpõrand kodus looduslähedase interjööri, tänu millele on eluruumid hubasemad. Eestlane on alati eelistanud puitpõrandaid.

2. Puit on esteetiline

Puitpõrandad on tänu oma esteetilisele välimusele laialdaselt kasutuses mõisates ja villades, kus luksuslikku mustrisse paigaldatuna mõjuvad väga esinduslikult. Õigesti paigaldatud ja viimistletud puitpõrandat on lihtne puhastada ning ta näeb kaua kaunis välja.

3. Valikuvõimalus on suur

Suures plaanis jagunevad puitpõrandad materjali järgi kaheks – laudpõrandad ja liistparkettpõrandad. Põrandalaud jaguneb massiivseks ja mitmekihiliseks. Liistparketti erineb põrandalauast väiksemate mõõtmete poolest ja seda paigaldatakse erinevatesse mustritesse. Kõige levinum on “kalasaba” parkett. Erinevatest puitpõrandamaterjalidest saab lugeda siit.

 Источник: www.finefloors.ee

Источник: www.finefloors.ee

4. Puit on vastupidav

Puit on väga vastupidav põrandamaterjal - korralikult paigaldatud ja viimistletud põrand kestab aastakümneid. Näiteks massiiv-põrandalaual on praktiliselt eluaegne garantii. Korraliku lihvimisvaruga täispuitpõrandat saab mitu korda isikupärastada, kui vana õli maha lihvida ja põrand uuesti meelepärase tooniga üle õlitada.

5. Puitpõrandat on lihtne hooldada

Vastupidiselt enamlevinud arvamusele, on puitpõrandat lihtne hooldada. Sõltuvalt puitpõranda lõppviimistlusest on saadaval palju erinevaid hooldusvahendeid. Õlitatud põrandate hoolduseks on saadaval Rubio Monocoat Soap, mis on konsentraat, seda saab kasutada nii regulaarseks põrandapesuks kui ka põhjalikuks hoolduspesuks.

 Источник: www.finefloors.ee

Источник: www.finefloors.ee

Kui otsustamine ikka keeruline tundub, tule tasuta konsultatsioonile FineFloors Põrandasalongi!

FineFloors Põrandasalong
www.finefloors.ee
Facebook

Опубликовано: 03.02.2016

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Эксклюзивные обои выполненные в сотрудничестве завода Decoprint и студии Darling Mind.
Дизайнеры соблазняют зрителей своими иллюстрациями на жизнь в сказочном и чудесном мире.
Вдохновленные идеей сюрреалистического мира снов, они нацелены на преобразование интерьера и
привнесение характера хозяина дома.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Stragendo представляет виды ясеня

Stragendo представляет виды ясеня

В предыдущей статье мы разобрались в чем отличия межу дубом и ясенем, рассмотрели преимущества ясеня. Теперь, логично обсудить виды ясеня. Не будем углубляться в научную плоскость – в подвиды и сорта. Информация из учебника по дендрологии скажет мало нового для неподготовленного читателя и вряд ли полезна при создании интерьера.

Цельноламельный и сращенный мебельный щит – отличия и преимущества

Цельноламельный и сращенный мебельный щит – отличия и преимущества

Мебельный щит – один из самых распространенных материалов в эпоху DIY. Магазины предлагают широкий выбор мебельного щита. Если с размерами и породами древесины все понятно, то как выбрать тип мебельного щита. Цельноламельный или сращенный? В этом поможет наша мини статья.

смотреть ещё