Статьи и новости

Ruumala pakub hooldevaba terrassimaterjali Resysta

Üks kord terrassi ehitamine on odavam kui seda mitu korda teha. Kui sinu eelarve lubab vältida kõige odavamaid materjale, siis on parimaks valikuks Resysta terrassilaudis, millel on väärispuidu välimus ning mis peaaegu kõikide omaduste poolest ületab looduslikku puitu.

Resysta ei ole puidu ja plastiku komposiitmaterjal, selle koostisosadeks on riisikestad, kivisool ja mineraalõli. Põhiline eelis, mille Resystat kasutades saad, on väga lühike hooldusele kuluv aeg. Unusta süvapesu ja õlitamised - Resysta laudise saad puhtaks vee ja vähese pesuainega.

 Источник: resysta.com

Источник: resysta.com

Resysta laudisele saad astuda turvaliselt ka märja ilmaga, kuna see ei libise. Materjal on ideaalne basseini äärealadel. Paljajalu käies ei vigasta sa end puidule omaste defektidega (pinnud, praod, oksakohad).

Terrass ei pea olema igav - visuaalse efekti annab elamuga sobivalt toonitud terrassilaudis. Resystal on üle 20 võimaliku värvitooni, mille vahel valida saab. Värvide hulgas on ka väärispuidu toonid, kuid Resysta laudade jaoks pole langetatud mitte ühtegi väärispuud troopilistest vihmametsadest. Nii saad omale kauakestva terrassi paljudeks aastateks, jättes sellest suhteliselt väikese ökoloogilise jalajälje.

 Источник: www.ruumala.com

Источник: www.ruumala.com

Resysta eelised:
- minimaalne hooldusvajadus;
- kauakestev;
- veekindel;
- UV-kiirguse kindel;
- libisemiskindel;
- lai värvivalik;
- ei mädane;
- oksakohtadeta;
- ei pragune;
- loodusesõbralik.

Ruumala pakub teile Resysta terrassilaudist ja värve ning vajadusel ka roostevabasid kruve, kinnitusklambreid, tugiposte ja karkassimaterjale.

Ruumala OÜ
www.ruumala.com

Опубликовано: 01.04.2016

Ruumala

тел.:
+372 517 9107, +372 5886 8956
Адрес:
Kadaka tee 42a, Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Stragendo представляет виды ясеня

Stragendo представляет виды ясеня

В предыдущей статье мы разобрались в чем отличия межу дубом и ясенем, рассмотрели преимущества ясеня. Теперь, логично обсудить виды ясеня. Не будем углубляться в научную плоскость – в подвиды и сорта. Информация из учебника по дендрологии скажет мало нового для неподготовленного читателя и вряд ли полезна при создании интерьера.

Цельноламельный и сращенный мебельный щит – отличия и преимущества

Цельноламельный и сращенный мебельный щит – отличия и преимущества

Мебельный щит – один из самых распространенных материалов в эпоху DIY. Магазины предлагают широкий выбор мебельного щита. Если с размерами и породами древесины все понятно, то как выбрать тип мебельного щита. Цельноламельный или сращенный? В этом поможет наша мини статья.

смотреть ещё