Статьи и новости

Axor Montreux vannitoa- ja köögikollektsioon - autentsus täiuslikkuses

Kuni 23. oktoobrini Belgias Kortrijkis toimuval sisustusmessil tutvustab Axor värske täienduse saanud klassikalist Axor Montreux vannitoa- ja köögikollektsiooni.

 Источник: www.axor-design.com

Источник: www.axor-design.com

Inspireerituna ajajärgust, mil põhilisteks märksõnadeks olid järjest suurenev jõukus ja hoogne moderniseerimine, on Axor ning Stuttgardis tegutsev Phoenix Design Studio loonud vannitoa- ja köögikollektsiooni stiilis, mis meenutab esimesi tööstuslikult toodetud segisteid. 20. sajandi alguse autentsete vormide ning iseloomulike joontega Axor Montreux on ikooniline kollektsioon, mille stiil peegeldab tänaseks märgilise tähtsuse saanud teadus- ja kultuurirevolutsiooni perioodi. Funktsionaalselt on tegemist kõrgekvaliteediliste toodetega, mis rõhutavad toonase ajajärgu tehnoloogilisi uuendusi.

"20. sajandi alguse stiil ja tööstuslikud tootmismeetodid on ka tänapäeval kõrgelt hinnatud. Oleme sellele ajastule iseloomulikke jooni äärmise täpsuse ja meisterlikkusega tõlgendanud, et pakkuda klientidele parimat disaini ja funktsionaalsust — ja seda nii vannitoas kui esimest korda Montreux puhul ka köögis," kommenteeris uusi tooteid Silke Giessler, Axori kaubamärgi turundusjuht.

 Источник: www.axor-design.com

Источник: www.axor-design.com

Tööstusdisaini evolutsioon

Sarnaselt esimestele tööstuslikult toodetud vannitoa- ja köögiseadmete arhetüüpsele disainile, iseloomustavad Axor Montreux kollektsiooni üksteist täiendavad vormid ja võluvalt stiilsed detailid. Tööstuslikke disainielemente nagu torud ja ventiilid ei ole kombineeritud vaid klassikaliste detailidega (nt elegantsed ristnupud ja keraamilised tähised), vaid ka kaasaegsete kangikujuliste käepidemetega. Unikaalne meenutus sellest ajastust on ka sillakujuline variant kolme auguga vannitoasegistist. Ristnuppude, autentsete kirjade ja keraamiliste tähistega segisti on ajastutruu meenutus esimestest tööstuslikult toodetud vannitoaseadmetest.

 Источник: www.axor-design.com

Источник: www.axor-design.com

Tehnoloogiline kõrgtase

Funktsionaalsust silmas pidades on Axor Montreux tooted tehnoloogia tipptase: uusim tehnoloogia ja inseneritöö muudavad valamusegistid, dušikomplektid ja lisatarvikud 20. sajandi algupoole toodete võluvateks ja innovaatilisteks taastõlgendusteks, kuid mitte kasutusmugavuse arvelt. Piisava pöörderaadiuse ja väljatõmmatava otsikuga Axori esimesed klassikalised köögisegistid pakuvad valamu juures maksimaalset kasutusmugavust. Vannituppa saab valida erineva kõrgusega segisti vastavalt vajadustele. Kasutusmugavus on ilmne ka uue Axor Montreux shower pipe’i puhul: lae- ja käsidušši opereeritakse ergonoomiliste selgelt eraldatud kang-käepidemete abil.

Uusi vannitoa- ja köögisegisteid iseloomustavad autentsus, täpne disain ja uusimad tööstuslikud tootmisprotsessid, mida näitab selgesti ka kollektsiooni tähelepanuväärne kroom- ja nikkelviimistlus. Matt nikkelkate on peale kantud ülikeeruka PVD-tehnoloogia (physical vapor deposition - füüsikaline aurustussadestus) abil, kus viimistluskiht kantakse seadmetele vaakumkeskkonnas auru abil. See muudab seadmed eriti vastupidavaks kriimustuste ja hõõrdumise suhtes.

 Источник: www.axor-design.com

Источник: www.axor-design.com

Axori kaubamärk viib edukalt ellu projekti "Disaineri visioon sinu vannitoale". Koostöös Axoriga arendavad juhtivad arhitektid, sisearhitektid ja tootedisainerid oma nägemust vannitoast kui eluruumist. Axori kollektsioonid pakuvad rohkelt unikaalseid ja jätkusuutlikke lahendusi, et luua isikupäraseid kõrge esteetilise ja tehnoloogilise tasemega vannitube. Hetkel teeb Axor koostööd järgmiste disainipartneritega: Barber & Osgerby, Ronan ja Erwan Bouroullec, Antonio Citterio, Front, Jean-Marie Massaud, Nendo, Phoenix Design, Philippe Starck ja Patricia Urquiola. Kõik nad panustavad sellesse, et muuta elu vannitoas ja selle ümber mõtestatumaks ning kaunimaks.

Uuri toodete kohta lähemalt siit.
Hansgrohe ja Axor Facebookis

Опубликовано: 18.10.2016

Pharo/axor

тел.:
+372 682 6829
Адрес:
Mäealuse 2/1 , Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

смотреть ещё