Статьи и новости

Roomakardinad toovad külmal ajal ruumi hubasust

Ilmade jahenedes on loomulik, et hakkame otsima viise, kuidas kodu soojemaks ja hubasemaks muuta - üheks heaks võimaluseks on kasutada tekstiilist aknakatteid. Soojad ja pehmed kangad aitavad rangeid jooni tagaplaanile jätta ja ruume hubasemaks muuta. Tekstiilist aknakatete valik on lai ning kindlasti leidub midagi meelepärast igaühele. Avaeksperdid tutvustab lähemalt, milliseid võimalusi pakub tekstiilist roomakardin.

 Источник: avaeksperdid.ee

Источник: avaeksperdid.ee

Pehmuses peitub kõrge funktsionaalsus

Roomakardin on tehniline aknakate, mille üles tõstmisel moodustuvad tekstiili kaunid voldid. Kardinaid on mugav üles ja alla liigutada nöör- või kettamehhanismi abil ning täielikult allalastuna katab kangas ühtlaselt akna. Samas ei ole tõstemehhanismid nähtavad, tänu millele ei ole roomakardinatel tehnilistele kardinatele tavapärast välimust.

Roomakardinal on sarnane funktsionaalsus ruloole, kuid paljude arvates on see omapärasem ja hubasem. Osadel rooma kardinatel on võimalik kangast ka pesta, mis teeb nende hooldamise lihtsaks. Nii saad aknakatete välimust alati värskendada ja ei pea muretsema kardinatele koguneda võiva tolmu pärast.

Lopsakad voldid aknakatte allääres lisavad romantilisust

Roomakardinate üles tõstmisel tekkivad voldid võivad olla erineva laiuse, kõrguse ja kujuga. Kõige suuremate kumerustega jäävad prantsuse ja austria kardinad, mis sobivad hästi näiteks elu- ja magamistubadesse, lisades ruumidele romantilisust.

 Источник: avaeksperdid.ee

Источник: avaeksperdid.ee

Suurepärane viis, kuidas hubasust ka bürooruumidesse tuua

Kontorites eelistatakse üldjuhul praktilisi ja funktsionaalseid aknakatteid. Nii on büroohoonetes tavapäraseks valikuks ribakardinad. Kui soovid kabinettidesse aga hubasust ja soojust lisada, on kangast roomakardin selleks väga sobiv. Pehmed jooned, erinevad tekstiilmaterjalid ja värvid mõjuvad mugavustunnet tekitavalt ning soodustavad töötajate loovust.

Roomakardinatega ruumis on koristamine hõlpsam

Võrreldes tekstiilist külgkardinatega on rooma kardinatega ruume üldjuhul veidi lihtsam koristada. Näiteks kui sul on vaja põrandaid pühkida või pesta, saad kardina üles tõmmata ja ei pea muretsema sellepärast, et aknakate ette jääks või selle altäär märjaks saaks.

www.avaeksperdid.ee
Facebook

Опубликовано: 05.12.2016

Avaeksperdid

тел.:
+372 658 8105, +372 661 1820, +372 526 8703, +372 5663 3245
Адрес:
Kadaka tee 133 ja Pärnu mnt. 139a, Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Новая коллекция тканей для штор "ETERNITY" (RASCH)

Новая коллекция тканей для штор "ETERNITY" (RASCH)

В салоне штор LAVINIITA появилась новая коллекция тканей от немецкого производителя Rasch Textil. Жаккард, искусственные меха и цветочные принты с 3D эффектом лишь малая часть представленных в коллекции тканей. Современный дизайн, актуальная цветовая палитра. Приходите, знакомьтесь и заказывайте понравившиеся материалы для декорирования Вашего дома, для реализации различных стилевых направлений.

Основные виды лестниц:  лестницы на косоурах

Основные виды лестниц: лестницы на косоурах

Качественная лестница - основа уютного загородного дома или квартиры. Все чаще дизайн пространства строится именно от лестницы, как самого крупного элемента интерьера. В такой ситуации важно выбрать правильно подходящий стиль и материал лестницы.

В LAVINIITA поступила новая коллекция покрывал и подушек на 2015 год

В LAVINIITA поступила новая коллекция покрывал и подушек на 2015 год

В LAVINIITA поступила новая коллекция покрывал и подушек на 2015 год. Все модели отличаются интересным дизайном и качеством. В коллекции найдутся как покрывала со спокойным рисунком монохромных оттенков, так и с бросающимися в глаза, пёстрыми узорами.

смотреть ещё