Статьи и новости

Lõbusad ja ainulaadsed Onszelf pilttapeedid lastetuppa Moonavoor Seinakattestuudiost

Viimasel ajal on pilttapeetide disain ja kvaliteet viidud täiesti uuele tasemele ja sellepärast on need ka teenitult kasvavas trendis. Hollandi firma Onszelf andekad disainerid rõõmustavad meid oma loominguga aastast 2003 ning disainistuudio isikupärane käekiri on kergesti äratuntav.

 Источник: moonavoor.ee

Источник: moonavoor.ee

 Источник: moonavoor.ee

Источник: moonavoor.ee

Iga interjöörilahendus sõltub ruumi elanikust, tema vanusest, iseloomust ja temperamendist. Lastetoa puhul sooviks eriti, et sisustus oleks inspireeriv ja aitaks arendada stiilitunnetust juba lapsepõlvest alates. Onszelf seinakatted annavad suurepäraselt sellise võimaluse. Kollektsioonis Little Collection, mis on mõeldud kõige väiksematele, on armsad motiivid võlumaast, kus elavad sõbralikud loomad ja taimed. Mahedad värvitoonid ja soojust täis sõnad kingivad muinasjutulise atmosfääri.

 Источник: moonavoor.ee

Источник: moonavoor.ee
Kollektsiooni Wanna Haves potensiaalsed kliendid on juba natukene suuremad poisid ja tüdrukud. Värvid lähevad erksamaks, süžeed põnevamaks ja mustrid üksikasjalikumaks. Nendest laps paari aastaga "välja ei kasva" - mõned tapeedid sobivad ka noortele ja isegi täiskasvanutele. Tantsuhuvilised tüdrukud leiavad kollektsioonist ilusaid baleriine, lisaks palju lilli ja liblikaid. Poistele on laias valikus sõjaväeteemalisi pilte, graffiteid ja autosid. Juhul kui poiss ja tüdruk jagavad oma tuba ja sisustus peab sobima mõlemale, on lahenduseks näiteks reisiteemalised seinakatted.

Pildid mõõduga 2x3m koosnevad 4 paneelist laiusega 50cm. Neid on kerge paigaldada, seda enam, et tegu on fliistapeediga, mis ei veni ja ei rebene. Soovi korral võib mustriga jätkata, lisades järgmised 2 meetrit. Tapeedid on lisaks ka ökoloogiliselt puhtad ja „hingavad“.


Moonavoor Seinakattestuudios suures valikus pakutavad Onszelf ja teised pilttapeedid aitavad luua unustamatu interjööri lastetuppa, mis jäävad meelde terveks eluks.

Täpsem informatsioon ja ostuvõimalus kodulehel. Samuti olete alati teretulnud salongis Järve keskuses, kus on olemas seitse Onszelf kataloogi ja palju teiste tootjate tapeete, pilttapeete, vaipu ja tekstiile. Värskemad uudised leiate ka Facebookist ja Instagramist.

Опубликовано: 12.06.2017

Moonavoor Sisustus

тел.:
+372 614 3455
Адрес:
Veerenni 24 (Baltika kvartal), Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Эксклюзивные обои выполненные в сотрудничестве завода Decoprint и студии Darling Mind.
Дизайнеры соблазняют зрителей своими иллюстрациями на жизнь в сказочном и чудесном мире.
Вдохновленные идеей сюрреалистического мира снов, они нацелены на преобразование интерьера и
привнесение характера хозяина дома.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

смотреть ещё