Статьи и новости

Kontinentaalvoodi - voodite tippklass Home4you sisustuskaubamajast

Suure osa oma ajast veedame magades - keskmiselt kolmandik päevast on aeg, mis veedetakse voodis puhates. Seega on oluline panustada une kvaliteeti. Kehv uni mõjutab paljude inimeste edasist päeva kulgu ja pikaajaliselt ka inimese tervist. Ennetamaks ebakvaliteetset und ja selle tagajärgi tuleb investeerida ergonoomilisesse voodisse.

Sleepwell kontinentaalvoodi Источник: www.home4you.ee

Sleepwell kontinentaalvoodi Источник: www.home4you.ee

Voodi valimise seisukohast on olulisim valida õige madrats, mis toetab magades inimese keha ja tagab rahuliku uneaja. Seega tuleb alustada madratsist. Loe rohkem madratsi valimise kohta siit.

Kui sa otsid mugavamat ja uuemat lahendust, siis on sinu jaoks kontinentaalvoodi. Kontinentaalvoodi on voodite maailmas revolutsiooniline lahendus. Nüüd on möödas aeg, kus tuleb voodi madrats ja raam eraldi osta, sest tänapäeva valikus on tõusuteel innovaatilise lahendusega voodid - kontinentaalvoodid.

Kontinentaalvoodi on ideaalne kombinatsioon voodi täislahendusest - kaunist voodi raamist ja päisest ning madratsist. Kontinentaalvoodi erinevus võrreldes klassikalise voodi madratsiga seisneb selles, et see koosneb kolmeosalisest madratsist ja kõrgkvaliteetsest voodiraamist. Seega on kontinentaalvoodi kaks ühes lahendus mugavatele inimestele, kes soovivad saada täislahendust enda magamistoa sisustamiseks.

Milles seisneb kontinentaalvoodi erilisus?

Kontinentaalvoodi, teisisõnu ka jenkkivoodi, koosneb kolmekihilisest madratsist ja raamist. Madratsiosa koosneb omakorda kahest kušetist, mis on alusvoodiks ja vedrumadratsist, mis moodustab ülemise madratsi osa. Kontinentaalvoodi vedrumadrats koosneb mitmetsoonilisest pocket vedrusüsteemist, mis toob esile kontinentaalvoodi eripärasuse, sest just see omadus muudab voodi kuninglikult mugavaks. Mitmetsoonilise vedrusüsteemi puhul on ühe ruutsentimeetri ühiku kohta rohkem vedrusid kui klassikalisel madratsil. Selline süsteem tagab madratsi ideaalse toestuse ja sobivuse sinu kehale.

Kontinentaalvoodi BLACK Источник: www.home4you.ee

Kontinentaalvoodi BLACK Источник: www.home4you.ee

Kontinentaalvoodi on toekas, vastupidav ja seega ka kehale ergonoomiline lahendus, kuna ennetab lihaspinge teket, mis võib magades tekkida tihtipeale ebamugavast ja valest keha asendist. Loe rohkem kontinentaalvoodi omadustest siit.

Home4you mööblikaubamaja pakub laia valikut kontinentaalvoodeid, mis lisaks enda tavapärastele omadustele on valmistatud ka allergeenivabast materjalist, hoides ära erinevate nahaärrituste tekke. Samuti on tootevalikus voodid koos Sleepwell madratsitega, mis on valmistatud Öko-Tex 100 standarditele vastavast puuvillast ja vatiinist.

Kui sa otsid luksuslikku lahendust, vali kontinentaalvoodi, mis garanteerib parima une ja kauni stiili sinu magamistuppa.

Lisainfo:
Telefon: +372 639 3936
E-post: home4you@home4you.ee
Koduleht: www.home4you.ee
Facebook

Опубликовано: 11.07.2017

Home4you Sisustuskaubamaja

тел.:
+372 665 9091
Адрес:
Paldiski mnt 102, Rocca al Mare keskus, Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.