Статьи и новости

Paslode – tööriistad professionaalile Puumarketist

Paslode kaubamärki peetakse üheks tuntumaks juhtmevaba naelutustehnika arendajaks maailmas. 50 aastat tagasi valmistas Paslode maailma esimesed pneumaatilised naelutid ja 1986. aastal tutvustati maailmale esimest korda impulsstehnikal töötavaid naeluteid puitkinnituste tarbeks.

Tänaseks on Paslode rohkem kui 25aastase kogemusega juhtmevaba naelutustehnika innovatiivne arendaja. Need tooted kuuluvad vaieldamatult pneumaatilise- ja impulsstehnika eliidi hulka. Paslode on mõeldud ehitajale, kes peab elektrist sõltumatust oluliseks.

Juhtmevaba naelutustehnikat kasutades ei pea objektil muretsema kompressori ega elektrivoolu olemasolu pärast. Paslode tooted on töökindlad ning valmistatud arvestades raskeid põhjamaiseid olusid.

Puumarketi toodetevalikusse kuulub valik Paslode impulssnaeluteid ning professionaalseid Paslode kinnitusvahendeid.

 Источник: puumarket.ee

Источник: puumarket.ee

Milliseid impulssnaeluteid saab Puumarketist?
Katuse- ja karkasskonstruktsioonide, terrasside ning aedade ehitamiseks, samuti katuselaudiste, katuse- ja põrandaplaatide paigaldamiseks sobib impulssnaeluti IM90Ci, mis on nüüd ka liitiumakuga. Tootega saab naelutada 90mm kammnaelu nõuetele vastavasse ehituspuitu. Mudel IM90Ci on loodud ennekõike Põhjamaade külmi olusid arvestades ning nende ainulaadne süsteem reguleerib gaasi kogust vastavalt valitsevatele tingimustele. Seade töötab edukalt ka suure, kuni -15 kraadise külmaga.

IM90Ci naelutil on mitmeid häid omadusi. Näiteks tänu innovaatilisele liikumisandurile ei tühjene aku ajal, kui seda ei kasutata. Ühe laadimisega saab teha kuni 25% rohkem lööke. Samuti on gaasi ja aku olekut tööobjektil lihtne kontrollida, püstol annab märku, kui aku tühjeneb st. kui alles on alla 300 laengu. Lisaks võimaldab seade kiirlaadimist. Vaid 2-minutilise laadimise järel teeb naeluti kuni 200 lööki, 6000 lööki 30-minutilisel laadimisel ning täisvõimsusel 7500 lööki.

 Источник: puumarket.ee

Источник: puumarket.ee

Suurepäraselt teeb sama töö ära ka natukene odavam impulssnaeluti IM350+, mis on legendaarse impulsspüstoli uusim versioon. Tegemist on püstoliseeria IM350 viimase mudeliga, mis on pälvinud professionaalide usaldust juba rohkem kui kolmkümmend aastat. Püstolil on kummikattega käepide, teravnurkne kaitsekate ja ühelt poolt teisele pöörduv riputus-vöökonks, mis muudavad püstoli kasutamise varasemast veel mugavamaks.

Loe artiklit edasi siit.

www.puumarket.ee

Опубликовано: 17.08.2017

Puumarket AS

тел.:
+372 679 1551
Адрес:
Väike-Männiku 11, Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Stragendo представляет виды ясеня

Stragendo представляет виды ясеня

В предыдущей статье мы разобрались в чем отличия межу дубом и ясенем, рассмотрели преимущества ясеня. Теперь, логично обсудить виды ясеня. Не будем углубляться в научную плоскость – в подвиды и сорта. Информация из учебника по дендрологии скажет мало нового для неподготовленного читателя и вряд ли полезна при создании интерьера.

Цельноламельный и сращенный мебельный щит – отличия и преимущества

Цельноламельный и сращенный мебельный щит – отличия и преимущества

Мебельный щит – один из самых распространенных материалов в эпоху DIY. Магазины предлагают широкий выбор мебельного щита. Если с размерами и породами древесины все понятно, то как выбрать тип мебельного щита. Цельноламельный или сращенный? В этом поможет наша мини статья.

смотреть ещё